GadgetTrends

New trends: LG a lansat un bec smart care se înţelege de minune cu smartphone-ul tău

LG smart bulbTelefon, ceas, televizor, frigider, aer condiţionat, maşină de spălat. Toate smart, că aşa-i trendul acum. Producătorul de electronice LG, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, a prezentat recent un bec inteligent care poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului.

Oficialii companiei au anunţat într-o declaraţie de presă citată de CNET faptul că noul gadget scos pe piaţă se poate conecta şi interacţiona cu telefonul, tableta sau orice alt dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicaţii dedicate.

Astfel, utilizatorii acestui tip de bec, Smart Bulb, vor putea intra în aplicaţie şi controla luminozitatea, în acelaşi timp putând aprinde şi stinge becul smart.

Faptul interesant, în afară de acela că nu mai trebuie să ridici mâna până la întrerupător, este că prin intermediul aplicaţiei se poate programa ora la care acesta ar trebui să se aprindă sau să se stingă. În acelaşi timp, prin intermediul security mode, luminile pot fi programate să se aprindă chiar dacă nu e cineva acasă pentru a speria eventualii hoţi.

Aplicaţia prin care se poate accesa acest bec inteligent al LG este compatibilă cu versiunile Android 4,3 şi mai sus, precum şi cu iOS 6.0 şi mai sus.

Deşi oficialii LG nu au anunţat o dată la care acest bec va fi disponibil pe piaţa largă, au precizat că preţul va fi undeva la 32,5 dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button