GadgetSmartphoneTrends

Gadget rumors: informaţii cheie despre noul HTC One, “scurse” pe Twitter cu o zi înainte de lansarea oficială

HTC Robert Downey Jr.Producătorul taiwanez de electronice HTC, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, va lansa în data de 25 martie noua versiune a flagshipului său One.

Însă, cu doar o zi înainte de marea lansare, informaţii cheie legate de gadgetul HTC au apărut pe Twitter, inclusiv detalii despre preţuri, scrie The Guardian. Astfel, potrivit @evleaks, noul HTC One, nume de cod M8, va avea un preţ  de 600 de dolari pentru modelul de 32 GB fără card SIM, la fel ca şi modelul lansat în 2013.

Studiu HTC: cei mai mulţi utilizatori folosesc smartphone-ul pentru a citi zilnic ştirile

În acelaşi timp se pare că device-ul va avea si o versiune Gold, disponibilă în Statele Unite dor prin intermediul reţelei de magazine Best Buy.

Alte informaţii “scurse” pe piaţă afirmă faptul că în Marea Britanie, telefonul va costa la liber 580 de lire sterline. Comparativ, cel mai nou model Samsung, Galaxy S5, se va vinde în Marea Britanie cu circa 600 de lire, în timp ce iPhone 5S, varianta de 16 GB costă 549 de lire, iar cel de 32 GB costă 629 de lire.

Noul HTC One în variantă Gold Champagne se lansează de Crăciun!

Alte detalii date publicităţii despre noul HTC One se referă la faptul că va avea 2 camere pe spatele carcasei, un display de 5 inci (faţă de 4,7 inci pentru versiunea din 2013) şi un procesor de 2,3 GHz.

Gadget trends: Samsung Galaxy S5 a ajuns oficial în România – Galerie foto!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button