Parenting

New Trends: Ce se intampla cand o pisica se izbeste de un skateboarder?

storychangersPisica paseste peste skateboarder-ul intins pe podea, soarbe din bautura acestuia si, dintr-o data …? Aceasta este campania Storychangers, un eveniment online inedit care se desfasoara incepand de maine, in perioada 6 – 9 mai 2014 pe site-ul: www.storychangers.eu.

Campania include un website interactiv si un videoclip desenat de mana. Cinci artisti si-au ascutit creioanele pentru a schimba povestea pisicii, pentru tine. O poti urmari LIVE!

Printre alte activităti, Parlamentul European a lansat campania interactiva Storychangers, creionata de artisti, pentru a le reaminti tinerilor de alegerile europene care urmeaza sa aiba loc si sa ilustreze faptul ca, votand, pot crea o poveste diferita in Europa.

Fiti si voi alaturi de noi si propuneti raspunsul la intrebarea: “Ce i se intampla pisicii?”. Raspunsul trebuie sa aiba maxim 140 de caractere. Artistii vor alege cele mai creative idei si le vor transfoma intr-un desen animat postat live pe site.

Intrati pe site-ul www.storychangers.eu unde veti putea descoperi primele clipuri deja realizate de catre sustinatori din 10 tari, printre care si Cristi China (http://chinezu.eu/).

Simte-te liber sa impartasesti campania si pe blogul tau, sa iti expui ideea propusa si chiar sa ne trimiti comentariile tale. Fii parte dintr-o poveste (europeana) diferita!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button