GadgetSmartphone

Huawei Ascend P7 intră pe piață cu un preț recomandat de 449 euro

Huawei Ascend P7Huawei a lansat smartphone-ul Ascend P7 cu un ecran Full HD de 5 inci, camere foto de 8 MP si 13 MP, dar si cu cea mai noua versiune a interfetei Emotion UI 2.3.  Pretul recomandat de retail pentru Huawei Ascend P7 este de 449 euro.

Huawei a reproiectat in totalitate Ascend P7, din interior la exterior, imbunatatind performantele hardware si software ale smartphone-ului pentru a redefini experienta de utilizare. Cu o grosime de 6,5 mm, Ascend P7 stabileste un nou record fiind unul din cele mai subtiri smartphone-uri 4G existente pe piata.

Huawei Ascend P7 ofera o rezistenta imbunatatita pentru utilizarea zilnica datorita finisajelor cu Corning® Gorilla® Glass 3. Modelul se distinge printr-un aspect metalic si sofisticat obtinut printr-un tratament in sapte straturi al suprafatei din spate.

Pentru o claritate vizuala excelenta atunci cand continutul multimedia este redat, Ascend P7 are un ecran FHD de 5 inci cu o rezolutie 1920 x 1080, 445ppi si 16:9. Pentru a se asorta oricarui stil, Ascend P7 este disponibil intr-o gama variata de culori, inclusiv negru, alb si roz.

Huawei Ascend P7 ofera utilizatorilor o experienta imbunatatita in conditii de iluminare slaba datorita senzorului BSI Sony de generatie 4, tehnologiei Image Signal Processer (ISP), software-ului IMAGESmart 2.0 si deschiderii f/2.0 incluse in camera principala de 13MP 5P, pentru a obtine imagini superbe, chiar si noaptea sau in cazul cadrelor de interior.

Pentru a captura momente spontane inainte de a disparea, functia unica a smartphone-ului HUAWEI Ascend P7, Ultra Snapshot, permite utilizatorilor sa poata realiza o fotografie in 1,2 secunde, dupa ce au apasat de doua ori pe butonul de scadere a volumului, deblocand astfel repede telefonul.

Fotografiile de tip selfie vor putea fi realizate mult mai simplu si usor datorita camerei frontale de 8 MP 5P care vine cu o functie panoramica pentru momentele in care mai multi prieteni vor sa apara in cadru si cu 10 nivele de retus auto al fetei in beauty mode. Utilizatorii pot deasemenea urmari un clip video de tip selfie folosind redarea video 1080p HD. Huawei Ascend P7 asigura imagini perfecte de fiecare data datorita functiei inovatoare tip oglinda si a casetei de preview pentru imaginile de tip selfie.

Fotografiile vor avea o noua dimensiune odata cu functia ‘Voice Photo’ care permite ca imaginile sa fie insotite de fisiere audio de 10 secunde pentru ca utilizatorii sa incarce continut special pe retelele sociale.

In afara imbunatatirilor aduse camerei, tehnologia proprietara Huawei, Image Signal Processor (ISP), permite smartphone-ului sa controleze o serie de functii care rivalizeaza cu cele existente in cazul unui DSLR, inclusiv autofocus, balans de alb si reducerea zgomotului pentru fotografii frumoase in orice conditii.

Huawei Ascend P7 include tehnologia 4G si antena duala unica, conceputa pentru a imbunatati receptionarea semnalului. Ascend P7 utilizeaza si tehnologia smart network switching care stabilizeaza conexiunea chiar si atunci cand semnul este slab pentru a minimiza consumul bateriei.

Bateria rezistenta de 2500 mAh lithium polymer si tehnologia propietara de reducere a consumului bateriei permit utilizarea telefonului pentru o perioada indelungata. In plus, functia power saving management ofera utilizatorilor ocazia de a inchide aplicatiile care ruleaza pe fundal si care consuma energie fara sa fie necesar.

Modul super power-saving face ca smartphone-ul sa foloseasca bateria ramasa cat mai potrivit atunci cand aceasta ajunge la nivelul de 10% sau mai putin.

Cand este activat, acesta face ca ecranul sa nu mai lumineze si doar functiile de baza ale telefonului sa functioneze, precum apelurile. Mai mult, acest mod permite ca cei 10% din baterie sa reziste 24 ore in standby.

Huawei Ascend P7 vine cu noua versiune de interfata de utilizare intuitiva Emotion UI 2.3, oferind blocarea customizabila si personalizarea ecranelor de pornire,  cu doua interfete imbunatatite pentru navigare usoara.

Pretul recomandat de retail pentru Huawei Ascend P7 este de 449 euro, iar produsul va fi disponibil, din luna mai, in China, Marea Britanie, Germania, Italia, Franta, Spania, Portugalia, Irlanda, Olanda, Belgia, Elvetia, Polonia, Lituania, Estonia, Letonia, Serbia, Grecia, Norvegia, Ungaria, Danemarca, Slovacia, Cehia, Austria, Hong Kong, Thailanda, Malaezia, Filipine, Singapore, Arabia Saudita, Kuweit si Emiratele Arabe Unite, ulterior si in alte piete.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button