Foto-VideoGadget

New trends: AOC extinde familia de monitoare “myDisplay”

AOC (2)AOC extinde familiei de monitoare “myDisplay” cu o serie de produse inovatoare, ce promit o experiență de vizualizare superioară. Printre acestea se numără două modele din linia Style: myUltraSpeed, un monitor creat pentru gameri, având un ecran Full HD de 24″ (61 cm) și o rată de refresh de 144 Hz, alături de modelul portabil de 15.6″ (39.6 cm) myConnect, creat pentru a fi folosit ca second display, datorită conectivității plug-and-play prin USB.

Ultra rapid, pentru cei mai pretențioși utilizatori

Monitorul myUltraSpeed a fost creat prin colaborarea dintre AOC și gameri profesioniști, pentru a răspunde nevoilor de utilizare din timpul celor mai solicitante aplicații, cum ar fi jocurile de tip first-person shooter. Echipate cu panouri de ultimă generație LED TN cu iluminare din spate, modelul myUltraSpeed (g2460Pqu) oferă imagini clare, fără compromisuri. Rata de refresh de 144 Hz este dublă față de aceea a ecranelor obișnuite și, împreună cu timpul de răspuns ultra-scurt al pixelilor, de 1 milisecundă, contribuie la calitatea afișajului.

Modelul Full HD este echipat cu o varietate mare de conectori: VGA, dual link DVI, HDMI compatibil cu HDCP, precum și un DisplayPort. În plus, AOC myUltraSpeed integrează 4 intrări USB – inclusiv un port cu funcție fast charge pentru dispozitivele mobile, o ieșire pentru căști, dar și difuzoare de înaltă calitate. Pentru un confort optim în timpul sesiunilor de joc, monitorul beneficiază de o ergonomie sporită, permițând ajustarea pe înălțime a ecranului, dar și aplecarea, rotirea și pivotarea acestuia.

AOC g2460Pqu este disponibil împreună cu o copie gratuită a jocului first-person shooter “Shootmania”. Printre cei care au admirat performanța superioară a modelului se numără experții olandezi de la hardware.info, care au prezentat avantajele ratei ridicate de refresh a acestuia într-un studiu de caz extensiv. În plus, myUltraSpeed a fost apreciat de către gameri în cadrul mai multor evenimente speciale, cum ar fi i49 în Marea Britanie și GameX în Turcia. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/AOCGaming.

O extensie portabilă pentru desktop

La fel ca predecesoarele sale din gama de modele USB, noul monitor myConnect a fost creat pentru a fi folosit ca second display pentru netbook-uri, notebook-uri și alte computere portabile. Datorită tehnologiei DisplayLink, este nevoie de un singur cablu micro USB 3.0 pentru a conecta monitorul ultra slim, de doar 0.09″ / 22.9 mm, fără necesitatea instalării unui software adiacent. Cablul USB cu care este echipat monitorul WXGA are atât rolul transmiterii de semnal video, cât și acela de alimentare cu curent electric, datorită necesarului de numai 7 Watti pentru funcționare. Modelul e1659Fwu are o diagonală de 15.6” (39.6 cm) și dispune de un stand ce poate fi rotit din modul Peisaj în modul Portret, ceea ce îl face ideal pentru vizionarea prezentărilor, documentelor sau citirea comodă a email-urilor.

Prin intermediul funcției Smart Auto Pivot, conținutul afișat este rotit automat, în funcție de poziția ecranului. Modelul este dotat și cu o serie de soluții software ce permit controlul facil al luminozității, contrastului și al setărilor pentru pornire și oprire. Datorită conectivității USB, utilizatorii de notebook-uri pot conecta până la 6 asemenea monitoare, pentru multi-tasking superior.

Pentru a fi mai ușor de transportat și pentru a îl proteja de zgârieturi în timpul transportului, monitorul beneficiază de o husă specială, dintr-un material moale.

Monitorul AOC myUltraSpeed este disponibil la un preț de 1599 lei, iar modelul myConnect va fi disponibil în magazine la un preț de 599 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button