BrandFashion

New Look dă petrecere de casă nouă în AFI Palace Cotroceni

new-lookRetailerul de fashion New Look sărbătoreşte mutarea într-un nou spaţiu în centrul comercial AFI Palace Cotroceni printr-o super petrecere dedicată fanelor brandului. Pasionatele de modă sunt aşteptate miercuri, 17 iulie, între 18.00 şi 22.00, la o sesiune de shopping exclusivistă, asezonată cu reduceri de 25% la produsele din noua colecţie, muzică bună mixată live de DJ Eko, băuturi aromate de la Redd’s şi sesiuni gratuite de make-up oferite de Marionnaud.

Pasionatele de modă se vor îndrăgosti de cele mai recente trend-uri, disponibile în noua locaţie New Look din AFI. Colecţia „Pretty Florals” aduce o notă romantică oricărei garderobe, „Bohemian Folk” vine în întâmpinarea împătimitelor de muzică şi concerte în aer liber, iar print-urile aztece continuă să confere unicitate prin asocieri de forme geometrice şi culori vii.

Preţurile pornesc de la 19,9 lei pentru accesorii, 34,9 lei pentru rochii de vară, 39,9 lei pentru tricouri, 59,9 lei pentru jeans, 69,9 lei pentru încălţăminte de sezon şi 129,9 lei pentru rochii de seară. La aceste preţuri va fi aplicat discountul de 25%.Per total, clientele vor putea alege din peste 15.000 de produse.

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti – Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj – Polus Center, Constanţa – Maritimo Shopping Center, Oradea – Oradea Shopping City, Craiova – Electroputere Parc şi Iaşi – Palas Iaşi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button