Life&StyleLuxury

De la New York la București: Technogym aduce o oază de Wellness în inima Capitalei!

Technogym Bucuresti 3Imaginaţi-vă că exista un magazin în care puteţi intra şi unde veţi găsi tot ceea ce vă doriţi pentru a putea rămâne în formă. Unde experţii vă îndrumă pentru a vă putea construi un colţ wellness în casa dumneavoastră. Un loc unde puteţi reveni, oricând veţi dori, pentru a alege soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Toate acestea se întâmplă pe Strada Luterană numărul 2, în centrul Bucureştiului, în noul Magazin Technogym.

Lider pe piaţa de echipamente fitness premium, wellness şi design, Technogym deschide un magazin în spatele Complexului Radisson Blu. Magazinul, cu o suprafaţă de peste 115 metri pătraţi, satisface toate nevoile stilului de viaţă şi reflectă stilul şic şi optimizat ce a devenit sinonim cu marca Technogym. Conceptul a fost dezvoltate de cunoscuta companie Italiană de arhitectură STUDIO SGROI, aceeaşi companie care a dezvoltat conceptul pentru toate Magazinele şi Showroom-urile Technogym din lume, având ca punct forte crearea remarcabilului Magazin New York, amplasat pe Strada Greene numărul 70, în Soho, New York.

Expuse în Magazinul din Bucureşti, printre altele, găsim Linia Personal, care include produse wellness cu design inovator, cum ar fi Kinesis Personal, o piesă cu un design frumos şi un sistem ingenios ce oferă peste 200 de exerciţii personale care asigură forţă, flexibilitate, echilibru şi rezistenţă ocupând doar un metru pătrat; Linia Forma, echipamente create pentru a se potrivi perfect atât în rezidenţe de lux, cât şi în hoteluri, precum şi produse selectate ale liniei cardio Excite+ de la Technogym, echipamente profesionale la cele mai înalte standarde capabile să reziste celor mai dure condiţii de utilizare.

Însă produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de design interior, obiecte de artă, care se integrează perfect în cele mai bune hoteluri, birouri, cluburi, rezidenţe şi centre spa din întreaga lume. Cele mai bune exemple sunt Kinesis Personal, Run Personal, Recline Personal şi Cross Personal, produse proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio şi care exprimă stil şi inovaţie.

Magazinul găzduieşte echipamente inovatoare, care elimina toate scuzele celor comozi şi dependenţi de reţelele de socializare, deoarece acum pot dedica mai mult timp sănătăţii lor, în timp ce se află pe Twitter, pe Facebook sau în timp ce verifică ultimele ştiri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button