AccesoriiFashion

New Dandies, noua colecţie de început de toamnă a Meli Melo

New DandiesMeli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – New Dandies – inspirată din cultura britanică a secolului al XVIII-lea. Bijuteriile şi accesoriile noii linii propun clientelor contraste de culori tari precum violetul, verdele şi potocaliul, imprimeuri îndrăzneţe, precum şi inserţii din cristal, metal sau lână.

„Eleganţa şi extravaganţa Angliei secolului al XVIII-lea ne-a ajutat să creăm un stil aparte, capabil să scoată din anonimat orice ţinută. De la culorile şi formele folosite, până la texturi şi imprimeuri, fiecare element al colecţiei New Dandies va putea oferi clientelor un aer vintage, dar în acelaşi timp plin de eleganţă şi stil. ”, a declarat Oana Lazăr, Marketing Manager al Meli Melo Paris.

Aceasta a subliniat că New Dandies se adresează, în mod special, femeilor cu personalitate, care nu se tem să iasă în evidenţă, să şocheze cu bijuteriile şi accesoriile pe care le poartă, întrăznind să suprapună în mod inedit şi surprinzător culori şi texturi diferite în acelaşi outfit.

New Dandies propune inele cu un design aparte, realizate din materiale deosebite, precum răşina sau cristalele stratificate, ce pun accent pe efectele supradimensionale şi pe imprimeurile de tip mozaic. De asemenea, la rafturi vor putea fi găsite şi inele cu forme orbitale, pline de culoare şi strălucire.  Detaliile din cristal şi din piatră amintesc de atmosfera distinsă a modernismului, oferindu-le clientelor un look de efect în toamna acestui an.

Cerceii de tip candelabru cu inserţii de metal şi cristale, sau cei supradimensionaţi în formă de lacrimă sunt piesele de rezistenţă ale acestei colecţii, intrând perfect în ton cu colierele masive multicolore şi cu brăţările din metal cu inserţii vintage.

În ceea ce priveşte genţile, modelele propuse de designerii Meli Melo Paris sunt extravagante, cu forme geometrice sau cu motive tip mozaic. De asemenea, tot în acest sezon, se poartă atât pielea lucioasă, blana multicoloră, cât şi cataramele solide.

Eşarfele din noua colecţie sunt şi ele un must-have al sezonului. Textilele cu imprimeuri florale sau cu diverse motive regale, în culori puternice, cât şi mătasea cu imprimeuri geometrice, ajută la crearea unui outfit de efect.

New Dandies aduce în atenţia clientelor şi o gamă de curele de cu imprimeuri multicolore, metalice sau de tip animal print, care nu pot lipsi din garderoba niciunei împătimite de fashion.

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, începând cu 1 septembrie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button