Going OutLife&Style

“Need for Speed”, un film recomandat împătimiților de curse

Need for Speed Începuturi 3DCa de fiecare dată, am avut privilegiul să fim în sală, atunci când a rulat pentru prima dată în România o nouă peliculă de la Hollywood. Nu aveam așteptări mari de la Need for Speed: Începuturi 3D și nici nu ne-am înșelat. Îl recomandăm, în special, celor care iubesc la nebunie cursele de mașini. Filmul este distribuit de MediaPro Distribution și are premiera pe 14 martie, în cinematografele din întreaga țară.

Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi spiritul competitiv al circuitelor de mare viteză, din 14 martie, pe marile ecrane din ţară. Filmul este distribuit în cinematografe de către MediaPro Distribution.

Regizorul filmului Scott Waugh şi-a dorit dintotdeauna să ecranizeze popularul joc, iar acum a profitat de ocazie pentru a realiza o poveste cât mai realistă. „Îmi place să-mi depăşesc mereu limitele, iar de această dată am pus preţ pe partea practică, pentru că publicul îşi dă seama imediat când acţiunea este exagerată. E mai complicat decât credeam să filmezi într-o maşină, mai ales din cauza spaţiului limitat. Pentru că am vrut să se vadă că actorii sunt cei care conduc, am instalat o mulţime de camere video la bordul maşinilor. Filmul este o aventură continuă a personajului principal şi sper ca spectatorii să simtă adrenalina şi sudoarea din spatele fiecărei scene”.

Aflat într-o permanentă goană pe şoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ţinând publicul cu sufletul la gură de la început până la final.

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de maşini şi curse ilegale, face tot posibilul să ţină deschisă afacerea familiei. Astfel, se parteneriază cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce partenerul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuşi este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

O acţiune cu cifră octanică mare, Need for Speed: Începuturi 3D impresionează prin maşini cu un desing extravagant, curse contra-cronometru, explozii, dar şi personaje complexe, aflate într-o permanentă competiţie pentru obţinerea supremaţiei.

Need for Speed Începuturi 3D_2

Need for Speed Începuturi 3D_4

Need for Speed Începuturi 3D_3

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button