Parenting

Nebunie de culori marca AdePlast

OOH_demo ADP_06_final v1_3_ales-01Fie că sunteți adepții culorilor de bază și preferați roșu, galben, verde, albastru, fie că sunteți mai îndrăzneți și vă doriți ca personalitatea puternică să se reflecte și în culoarea vopselei de pe pereți și preferați nuanțe precum corai, lila, verde mentă, bleu ciel, azur sau indigo, Adeplast vă oferă exact ceea ce vă doriți. Vopseaua superlavabilă Aeria pune creativitatea utilizatorilor la încercare și le oferă posibilitatea de a-și crea propria paletă cromatică în funcție de nevoile și gusturile fiecăruia.

Adeplast a lansat vopseaua lavabilă Aeria care conține PORUS X, un ingredient minune, recent descoperit în laboratoarele cercetătorilor germani. PORUS X este folosit exclusiv în România de către AdePlast în produsele marca Aeria.

Aeria, datorită ingredientului PORUS X, face ca vopseaua să fie rezistentă la apă. Astfel, un perete acoperit cu Aeria cu PORUS X este un perete sănătos care respiră și are o durată de viață superioară oricărui perete care rămâne, într-o măsură mai mare sau mai mică, umed. Un perete sănătos atrage după sine un climat sănătos pentru locuitorii oricărei încăperi: casă, birou, depozit etc.

Beneficiile vopselei superlavabile Aeria sunt de necontestat. Rezistența împotriva pătrunderii apei în pereți este un argument pentru oricine s-a confruntat cu umezeala din baie sau bucătarie. Rezistența la spălări repetate este iarăşi un lucru ideal pentru camerele copiilor, pentru grădiniţe sau pentru spaţiile de joacă dedicate copiilor. Capacitatea sa de a lăsa pereții să respire vine ca un panaceu pentru orice perete dat fiind că reuşeşte să crească durabilitatea suprafețelor pe care este aplicată, cu alte cuvinte, să prelungească viaţa peretelui.

Un alt aspect, important şi el, şi urmărit chiar de la începutul dezvoltării produsului, este preţul vopselei, atractiv chiar şi fără a lua în calcul beneficiile cu care vine la pachet, enumerate mai sus. Cu 220 lei, căci atât costă o cutie de vopsea albă de interior Aeria, poți acoperi până la 240 mp/strat.

Cutia de vopsea Aeria cu PORUS X de la AdePlast se vinde la 3 litri, 8 litri şi la 15 litri. Un beneficiu suplimentar pe care îl resimte utilizatorul, fie el meseriaș, meşter de ocazie sau chiar proprietarul casei, este ușurința în aplicare. Aeria cu PORUS X acoperă ușor chiar de la primul strat pereții oricărei încăperi. Cu un litru de vopsea se pot acoperi până la 16 metri pătraţi de perete.

Am urmărit să oferim pieței autohtone și piețelor unde AdePlast exportă, un produs inovativ tehnologic. Așa am ajuns să dezvoltăm PORUS X și întreaga gamă de gleturi, vopsele și tencuieli decorative Aeria. Dincolo de aspectul estetic și ușurința cu care se curăță orice perete după ce este acoperit cu Aeria, vopseaua permite apei din pereți să iasă, sub forma de vapori, însă nu-i permite să intre. Astfel riscul apariției igrasiei, de exemplu, este mult diminuat. Asta înseamnă că, de asemenea riscul degradării pereților este mult diminuat”

Bogdan Pîrvu, director Divizia Vopsele a AdePlast

Vopseaua Aeria, este deja disponibilă pe piața din România și poate fi achiziționată din magazinele de materiale de construcții, hipermarketuri sau rețelele DIY.

AdePlast este cel mai important producător român de materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button