BrandFashion

Musette și-a deschis magazin nou în Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center şi-a îmbogăţit recent oferta de retaileri cu un nou magazin: Musette, brandul românesc de încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Musette îşi aşteaptă vizitatorii la parterul centrului comercial, cu produse din colecţia primăvară-vară 2015, ce combină materiale avangardiste cu un design îndrăzneţ, într-o reinventare a eleganţei clasice.

Este cel de-al 27-lea magazin al Musette Group, care pregăteşte în acest an deschiderea a încă două magazine, în Bucureşti şi în Brăila. Fondat în 1992, Musette este un brand de modă de lux care are în portofoliu pantofi pentru femei şi bărbaţi, genţi şi accesorii din piele. Toate produsele sunt realizate în Europa.

“Odată cu introducerea Musette în portofoliul de retaileri Sun Plaza, ne bucurăm de prezenţa unui brand de lux de renume naţional şi internaţional. Din dorinţa de a asigura clienţilor noştri o experienţă de shopping cât mai variată, urmărim constanat îmbunătaţirea mix-ului de magazine, iar Musette este cel mai recent brand de care suntem extrem de încântaţi”, au declarat reprezentanţii Sun Plaza.

Principala sursă de inspiraţie a colecţiei primăvară-vară 2015 este opera marelui artist Constantin Brâncuşi, în special sculpturile din bronz perfect lustruite, sculpturile din marmură, structurile romboide ale Colanei Infinite şi simbolistica Porţii Sărutului.

Colecţia conţine pantofi stiletto, botine, balerini, pantofi cu toc mediu, sandale şi pantofi cu platou din cauciuc, iar dintre modelele-vedete se remarcă sandalele-cizme şi pantofii cu toc sculptural.

Specialiştii Musette au folosit materiale cu un coeficient absolut de preţiozitate şi originalitate, ce transformă fiecare pantof sau geantă într-o expresie a luxului. Dintre acestea se remarcă pielea cu aspect de oglindă oxidată, pielea cu aspect marmorat sau cea cu motive inspirate din Coloana Infinită, care fuzionează cu materiale avangardiste precum neoprenul şi perspexul.

La nivel cromatic predomină albul integral, negrul integral, auriul, dar şi combinaţiile alb-negru şi auriu-negru. În plus, nuanţele de Chartreuse şi accentele metalice aduc dinamism şi armonizează designul elaborat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button