FashionTrends

MONROE – Express by Day / Diva by Night

MONROE make-up and hair lounge 4
Faceti cunostinta cu MONROE, primul studio de make up & hair express din Romania, un concept proaspat ce are in spate o intreaga echipa de profesionisti.

Ce inseamna “make up & hair express”? Faptul ca puteti beneficia de un tratament de star fara programare telefonica in prealabil. Iar daca se intampla ca toate cele patru specialiste sa fie ocupate, nu veti astepta mai mult de savurarea unei cafele sau a unui pahar de bubbles pana cand veti incepe machiajul, coafatul sau o manichiura rapida.

Conceptul de Express by Day / Diva by Night (pentru doamne) sau Gentleman by Day/Dandy by Night (pentru domni) inseamna un program de la 8:00 la 22:00 de luni pana vineri si de la 8:00 – 23:00 sambata si duminica.

Make up artistul Sanziana Iaru coordoneaza intreaga echipa de specialisti in beauty iar unul dintre “starurile” MONROE este tratamentul de instant lifting, care face adevarate minuni.

Produsele MONROE sunt din gameleMedik8 (http://www.medik8.ro), Make Up Forever, Medic Proof, Benefit San Francisco.

De ce make up express? Pentru ca timpul a devenit cel mai pretios pentru noi, intr-o lume fast forward. Iar MONROE este The Specialist in petrecerea timpului scurt si intens. Iar aici frumusetea si timpul se impletesc de minune intr-un timeless concept. Iar ideea ii apartine Cristinei Bratu-Clonda, care a povestit:

“Ideea ii apartine sotului meu, care, plictisit sa ma astepte sa ma machiez si sa imi fac parul, m-a intrebat daca nu as putea sa fac toate astea in drum spre locul unde trebuie sa ajungem. Cand eu i-am raspuns indignata “fara o programare?” a luat nastere ideea proiectului nostru. Pornind de la ideea unui studio micut de makeup, am facut o cercetare de piata sa vedem ce isi doresc cu adevarat femeile. Si am vazut ca un studio micut de makeup nu este suficient. Asa a luat nastere camera express de hair si lounge-ul cu terasa”.

MONROE este primul studio de makeup &hair express accesibil pentru toate femeile care vor sa fie frumoase. Este intr-o zona centrala a Bucurestiului, nu ai nevoie de programare, nu conteaza cine esti si ce faci, vei fi primit cu bratele deschise de fiecare data.

MONROE este locul unde se aduna prietenele inainte sa iasa in oras, unde au loc cele mai elegante petreceri de burlacite, unde poti intalni oameni interesanti la serile de networking, unde in maxim o ora esti ca scoasa din cutie sau pur si simplu te rasfeti cu un pahar de prosecco la o terasa racoroasa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button