Going OutLife&Style

„La vie en rose” de Ziua Franței: expozitie de masini de colectie la Sun Plaza

Citroen_2CVFie că eşti deja un pasionat al culturii franceze sau pur şi simplu îţi doreşti să te bucuri de atmosfera boemă şi elegantă a Franţei, te aşteptăm duminică, 14 iulie 2013, la Sun Plaza Shopping Center, să trăieşti „la vie en rose”!

Ţi-am pregătit o serie de expoziţii: maşini de colecţie, vestimentaţie autentică şi fotografii ce surprind atmosfera pariziană; ateliere de creaţie pentru cei mici; degustări de specialităţi franţuzeşti şi peste 150 de premii.

Duminică, centrul comercial se transformă într-o adevărată destinaţie franceză. Astfel, Sun Plaza împrumută din farmecul Parisului printr-o expoziţie de maşini de epocă şi una de fotografii artistice ale capitalei franceze. Maşinile elegante ce se plimbau acum zeci de ani pe străzile Oraşului Luminii, precum Citroen 2CV, Citroen B14 sau Renault 16 vin la Sun Plaza, frumos lustruite şi gata să fie admirate. Piesele vestimentare rafinate şi colţul cu delicatese franţuzeşti completează tabloul parizian.

Sun Plaza Shopping Center nu i-a uitat nici pe cei mici şi le-a pregătit două ateliere inedite: unul de modelaj în lut şi un al doilea de confecţionat steguleţe. Aceştia îşi vor putea exersa îndemânarea şi creativitatea alături de Sunny, mascota centrului comercial, cât timp părinţii vor admira expoziţiile şi se vor bucura de cumpărături.

Pe 14 iulie aniversăm împreună „le jour de la France”! Şi pentru o experienţă de shopping de neuitat, primii 150 de vizitatori care fac cumpărături de minimum 150 de lei primesc un premiu surpriză de origine franţuzească de la Sephora sau Cora.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button