Gadget

Mobile World Congress 2013: Huawei prezintă un media cub pentru acasă

1Ideal pentru familii care îşi doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă, gadgetul Huawei MediaQ M310 conectează conţinutul disponibil pe smartphone-uri, tablete şi televizoare, aducând camera de zi într-o eră mai inteligentă.

de Marian Crăciun

Un cub mic, care trece neobservat, măsurând doar 14mm grosime, noul MediaQ M310 are capabilităţi hardware bogate, incluzând interacţiuni multi-screen, media management, apeluri video şi jocuri. Dotat cu procesor quad core, cubul MediaQ permite proiecţia wireless printr-o conexiune HDMI, iar, împreună cu un ecran de televizor şi o cameră externă, oferă o calitate excepţională a imaginilor din timpul apelurilor video pentru a ţine legătura cu prietenii şi familia aflaţi peste tot în lume. Memoria sa de 32 GB poate fi mărită apoi prin intermediul cardurilor Micro SD.

Cu o versatilitate nedepăşită, MediaQ funcţionează ca şi un receiver (set-top-box), un smart TV şi un portal care permite tuturor conţinuturilor să fie accesate de pe orice device”

Yang Zhirong, Preşedinte Huawei Home Devices

Noul gadget MediaQ urmează trendul și include o funcţie specială care sortează şi organizează automat fişiere existente în computere PC, hard disk-uri mobile şi alte device-uri de stocare a informaţiei. Cubul MediaQ vine cu jocuri pre-instalate, precum Ducati Bike şi Breaker’s Revenge II, care pot fi accesate prin intermediul tabletelor sau ale consolelor de joc. Accesoriile suplimentare includ o telecomandă universală care controlează gadgetul, un receiver (Set Top Box – STB), TV şi alte echipamente digitale, controllere pentru tastatură şi un adaptor pentru a conecta stick-uri de tip USB şi hard disk-uri mobile.

MediaQ M310 a fost prezentat pentru prima oara la expoziţia de anul acesta Consumer Electronics Show (CES) în ianuarie la Las Vegas. Preţul şi disponibilitatea vor fi anunţate în curând.

1 2 3 4 5 6

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button