Gadget

ASUS lansează Fonepad cu ecran de 7” și suport 3G

asus_fonepad_02ASUS a anunțat Fonepad, un gadget competitiv cu suport 3G pentru voce și date, având toate caracteristicile unui smartphone și versatilitatea unei tablete de 7”. Motorizat de noul procesor Intel Atom Z2420 cu Android 4.1, Fonepad dispune de un ecran HD cu tehnologie IPS ce oferă unghiuri largi de vizualizare și o claritate remarcabilă. Noul gadget și accesoriile vor fi disponibile la nivel global din martie 2013. În România produsul va ajunge la sfârșitul lunii martie și va costa aproximativ 1149 lei, TVA inclusiv (modelul cu 16GB, fără cameră pe spate).

de Marian Crăciun

Încorporarea transmisiei de date 3G cu suport pentru telefonie, face din Fonepad™ combinația perfectă dintre un telefon și o tabletă într-un singur dispozitiv.”

Jonney Shih, președinte ASUS.

Design metalic cu performanță Intel Atom

Noul gadget de la Asus este ideal pentru oamenii care apreciază funcțiile de comunicare ale telefoanelor inteligente și oportunitățile de divertisment oferite de tablete, dar preferă totuși să transporte un singur dispozitiv. Fonepad™ este o tabletă subțire și compactă cu design metalic, ce poate fi ținută cu o singură mână grație greutății de numai 340g și a profilului de 10,4 mm. Motorizată de cele mai noi procesoare Intel Atom™ Z2420, complet compatibile cu Android, Fonepad™ beneficiază de un echilibru perfect între performanță și eficiență energetică, cu decodare video 1080p Full HD accelerată hardware și o autonomie de până la 9 ore.

“Continuând trendul si colaborarea noastră îndelungată, ce a inclus și lansarea celui mai recent Ultrabook™ și a tabletelor cu tehnologie Intel, suntem foarte încântați să fim din nou parteneri cu ASUS”, declară Hermann Eul, vicepreședinte Intel și co-general manager al Mobile and Communications Group. “Noul procesor Atom™ Z2420 de la Intel oferă putere, performanță și flexibilitate, necesare adaptării la o gamă largă de dispozitive și cerințe din piață. Credem că ASUS Fonepad™ este un dispozitiv inovator într-o categorie emergentă tabletelor 3G cu funcții de telefonie.”

Ecranul de 7 inci este sensibil simultan în 10 puncte și oferă o rezoluție clară HD 1280 x 800 pixeli, pagini web ușor de citit și fotografii incredibil de detaliate. Tehnologia IPS redă culori vibrante cu un unghi de vizualizare de 178 de grade și imagini clare chiar și în lumina exterioară.

Suport 3G pentru date și apeluri vocale

Încorporarea modulului 3G cu HSPA+ îi permite lui ASUS Fonepad™ să fie întotdeauna conectat pentru a naviga pe internet, pentru a descărca aplicații din Google Play Store și pentru a rula filme și muzică. Mulțumită suportului complet pentru telefonie 3G, Fonepad™ poate fi utilizat, de asemenea, pentru apeluri telefonice utilizând microfonul cu atenuare a zgomotului sau casca Bluetooth opțională.

Cu un singur abonament, costurile sunt mai mici decât în cazul în care ați folosi un smartphone și o tabletă 3G. Fonepad™ este disponibil în versiuni cu 8GB și 16GB, cu slot pentru carduri SD de până la 32GB, pentru spațiu de stocare suplimentar. Toate modelele dispun de o cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru apeluri video și de o cameră opțională de 3 megapixeli cu autofocus și înregistrare video 720p HD. Tehnologia audio ASUS SonicMaster cu procesare MaxxAudio 3 de la Waves asigură un sunet clar și complet.

Aplicații exclusiviste ASUS și accesorii pentru sporirea productivității

Gadgetul ASUS Fonepad vine cu o mulțime de aplicații exclusive ASUS: Floating App pentru administrarea ușoară a aplicațiilor și multi-tasking; SuperNote lite pentru recunoașterea scrisului de mână și schițe; și WebStorage Office Online pentru documentele compatibile Microsoft Office editate atunci când sunteți în mișcare. Utilizatorii de Fonepad™ primesc gratuit 5GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage pentru sincronizarea și partajarea datelor cu alte dispozitive.

Fonepad™ dispune de două noi accesorii opționale. Disponibilă în patru culori elegante, VersaSleeve 7 este o husă pliabilă care protejează Fonepad™ și fixează ecranul în două poziții diferite pentru dactilografiere și vizionarea de filme. Turn Case este o carcasă ușoară pentru Fonepad™ care dispune de un interior moale, ce păstrează ecranul curat, și un stand încorporat ce fixează ecranul la un unghi perfect pentru vizionarea de filme.

asus_fonepad_01 asus_fonepad_gold asus_fonepad_gold_no_cam asus_fonepad_purple asus_fonepad_purple_no_cam_1 asus_fonepad_02

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button