Uncategorized

Mireo Navigation powered by COSMOTE, un nou unui ghid prietenos

Călătoriile şi vizitarea unor noi destinaţii în ţară sau în afara graniţelor sunt câteva dintre cele mai plăcute momente din an pentru mulţi dintre noi. Începând de astăzi, descoperirea şi explorarea de noi locuri din România sau Europa, cu ajutorul unui ghid prietenos, sunt posibile prin intermediul aplicaţiei de navigaţie pentru Android „Mireo Navigation powered by COSMOTE”.

Utilizând funcţia GPS a terminalului, „Mireo Navigation powered by COSMOTE” va ghida clienţii COSMOTE oriunde aleg să meargă în aventura lor, indiferent că se află în vacanţă, relaxându-se într-un oraş sau într-o călătorie de afaceri. Prin activarea opţiunii Mireo Navigation, utilizatorii au acces la puncte de interes şi, de asemenea, la locurile unde se pot distra. Hărţile sunt gratuite şi se stochează în telefon, astfel încât clienţii pot naviga întotdeauna, inclusiv în roaming, fără costuri adiţionale de date.

Clienţii COSMOTE care au sau activează o extraopţiune Connect Mobile (la abonament sau preplătită) au, până pe 30 aprilie 2013, posibilitatea de a activa gratuit o aplicaţie mobilă pe lună, prin alegerea între Mireo Navigation sau RadarMe, ambele powered by COSMOTE. Dacă în prima lună un client alege să activeze gratuit Mireo Navigation şi să plătească pentru RadarMe, în următoarea lună el poate inversa, activând gratuit RadarMe şi plătind pentru Mireo Navigation. Astfel, utilizatorii pot experimenta două aplicaţii foarte utile din portofoliul COSMOTE.

„RadarMe powered by COSMOTE” a fost lansată la finalul lui 2012 şi este o aplicaţie freemium bazată pe localizare radar şi pe hartă, ce oferă servicii de chat, creare de grupuri şi alte opţiuni care permit o interacţiune relaxată cu prietenii şi cu ceilalţi utilizatori ai aplicaţiei.

Noua aplicaţie „Mireo Navigation powered by COSMOTE” este disponibilă în Google Play şi este compatibilă cu smartphone-urile care utilizează Android 2.2 sau o versiune mai recentă şi care dispun de funcţia GPS. Dacă nu este aleasă opţiunea de utilizare gratuită, pentru a beneficia de serviciul de navigare, clienţii pot activa „opţiunea Mireo Navigation” pentru o taxă lunară de 1,49 € (TVA inclus).

Gama completă de aplicaţii powered by COSMOTE poate fi accesată în secţiunea dedicată de pe    website-ul companiei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button