BusinessTravel

Miliardarul Ioan Niculae a investit 10 milioane euro într-un hotel din Venus

ioan niculaeCel mai bogat român, conform Topului Forbes, miliardarul Ioan Niculae a investit aproximativ 10 milioane de euro în modernizarea singurului hotel de cinci stele din staţiunea Venus. Hotelul Inter face parte din grupul de firme Interagro, iar până în 2012, acesta s-a numit “Carmen” şi a fost clasificat la categoria 5 stele.

INTER, singurul hotel de cinci stele din staţiunea Venus intră de mâine, 24 mai, în circuitul turistic de la malul mării. Hotelul INTER Venus este un hotel de lux, cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, situat în centrul staţiunii Venus, direct pe plajă. Hotelul oferă 98 de spaţii de cazare dispuse pe 5 nivele în apartamente şi camere confortabile de lux, bine echipate şi decorate după ultimele tendinţe, toate cu vedere la mare.

În afara serviciilor hoteliere standard asigurate, clienţii INTER au parte de condiţii premium: toate camerele dispun de balcon cu vedere la mare, aer condiţionat cu panou de control al climei, TV cu ecran plat și canale de televiziune premium, au acces la piscina special amenajată cu apă din mare, în aer liber, cu o suprafaţă a bazinului de 90 mp şi la un ponton amenajat pentru plajă, ce este construit deasupra nivelului mării. Pontonul plutitor, cu acces treptat în mare este dotat cu şezlonguri, umbrele şi prosoape. Se pot gara ambarcaţiuni. Statiunea-Venus

Hotel INTER dispune de un centru de conferinţe şi afaceri,  precum şi de un centru de relaxare SPA, în care se folosesc terapii şi branduri revoluţionare, renumite la nivel mondial.

În salonul de electroterapii, PEVONIA- BOTANICA (lider internaţional pe piaţa Spa-urilor, linie 100% organică, fără parabeni, conservanţi sau parfumuri, brandul vedetelor de la Hollywood şi sponsor oficial al premiilor Oscar şi Globul de Aur) se pune în practică EXIMIA, un concept revoluţionar în domeniul esteticii, prin care se realizează terapii pentru prevenirea şi tratarea celulitei.

Dintre atracţiile turistice locale merită amintite herghelia Mangalia, muzeul şi cetatea Callatis, Geamia Esmahan Sultan, portul turistic Mangalia sau muzeul marinei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button