Parenting

Mercador merge pe mâna prSTEPS pentru comunicare de brand

Mercador.roÎn urma selecției realizate în lunile iulie-august 2013, Mercador.ro (www.mercador.ro), website-ul românesc cu peste 850.000 de anunțuri generaliste, a ales prSTEPS pentru gestionarea contului de relații publice. Agenția prSTEPS este specializată în comunicarea brand-urilor tehnologice și de eCommerce.

Am ales prSTEPS pentru experiența echipei în comunicarea brand-urilor online și pentru că au arătat, încă de la bun început, o înțelegere corectă și imediată a sectorului în care Mercador.ro activează și a obiectivelor noastre de business. Avem multă încredere în succesul parteneriatului nostru și în energia pe care agenția o va arată în gestionarea comunicării Mercador.ro”, menționează Cristina Gheorghițoiu, Business Manager Mercador.ro.

Cu peste 850.000 de anunțuri, în fiecare lună, aproximativ 350.000 dintre acestea sunt noi, Mercador.ro include o gamă variată de categorii și subcategorii precum imobiliare, auto, electronice și electrocasnice, produse de modă și pentru copii, articole sportive, obiecte pentru casă și grădină și multe altele. Într-o interfață intuitivă și foarte prietenoasă, utilizatorii pot publica anunțuri gratuite, găsind ușor tot ceea ce caută în funcție de nevoi și de localitatea în care se află.

Lansat în 2010, Mercador.ro face parte din cadrul Allegro Group România, alături de Autovit.ro, Fashiondays.ro și Compari.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button