Parenting

“I play Yamaha” vine la București cu peste 40 de categorii de instrumente

Caravana I play Yamaha (2)Yamaha, producător de top în domeniul instrumentelor muzicale, prezintă ”I play Yamaha” – caravană expoziție unică în țară și în Europa Centrala și de Est, care va fi deschisă publicului în perioada 30 august – 1 septembrie, în parcarea Băneasa Shopping City.  

În cadrul caravanei, vizitatorii vor putea testa, sub îndrumarea experților Yamaha, peste 40 de categorii de instrumente muzicale precum claviatura digitală TYROS 4, sintetizatorul pentru producție muzicală MOTIF XF, noul pian digital CVP 605, toba digitală DTX 750, noul saxofon YAS 62 C, dar și modele de chitară electrică, bass sau electro-acustice.

”Dorim să interacționăm cu un număr cât mai mare de oameni, atât din sfera celor care provin din mediul muzical, educațional, artistic, cât și din mediul obișnuit, familiar, persoane care doresc să facă muzică. Instrumentele muzicale sunt mult mai dificil de achiziționat decât alte obiecte. Trebuie să mergi la magazine și să le testezi, să fii îndrumat de către un personal specializat. Caravana ”I play Yamaha” este ocazia ideală pentru a experimenta cu instrumente muzicale de calitate”, declară Ion Zaharia, Country Manager, Yamaha Music Europe GmbH.

Reduceri pentru vizitatorii care testează instrumentele

Vizitatorii caravanei expoziție care testează instrumentele muzicale vor beneficia de un voucher de reducere de 5% pentru orice achiziție Yamaha de la partenerii autorizați din România.

Caravana ”I play Yamaha” va putea fi vizitată în parcarea Băneasa Shopping City pe 30 august 2013, de la ora 13:00, până la ora 21:00. În zilele de 31 august și 1 septembrie, publicul este așteptat începând cu ora 10:00, până la ora 21:00. Accesul la caravana mobilă ”I play Yamaha” este gratuit.

Yamaha este un brand apreciat și promovat de artiști internaționali de renume. Printre aceștia se numără și Elton John, Paul McCartney, Alicia Keys sau Chick Corea. Pentru mai multe informații despre instrumentele Yamaha, accesați pagina www.europe.yamaha.com

Evenimentul din acest an reeditează expoziția mobilă ”Yamaha Music Tour” din 2012 și include orașe mari precum Iași și Cluj-Napoca. Caravana a debutat pe 23 august 2013 la Timișoara și a trecut deja prin orașele Craiova și Pitești.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button