Parenting

MELI MELO Paris te invita la Hollywood Party!

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, organizează sâmbătă, 20 aprilie, între orele 16.00 – 18.00, evenimentul Hollywood Party în cadrul magazinului din AFI Palace Cotroceni.  Nu uita de tinuta tematica in care trebuie sa defilezi pe covorul rosu! Poarta accente stralucitoare, auriu, argintiu sau paiete! Nu uita nici de printuri cu actori sau filme preferate! Meli Melo te intampina cu accesorile potrivite si cadouri speciale!

Odată cu lansarea în magazine a noii colecţii Hollywood Dreams vom organiza un eveniment special în cadrul magazinului din AFI Palace Cotroceni. Clientele noastre vor putea păşi pe covorul roşu şi se vor simţi ca nişte adevărate staruri de cinema”

Oana Lazăr, Director de Marketing al Meli Melo Paris.

Astfel, sâmbătă, 20 aprilie, între orele 16.00 – 18.00 fiecare clientă care va trece pragul magazinului din AFI Palace Cotroceni şi va purta o ţinută înspirată din filmele de la Hollywood va primi cadou un accesoriu.

„Paiete, sclipici, nuanţe de auriu şi argintiu – acestea sunt principalele elemente pe care clientele noastre trebuie să le poarte pentru a fi premiate. La fel de potrivite sunt şi printurile cu actori sau scene din filmele preferate! Fiecare ţinută tematică va avea de câştigat”, a mai afirmat Oana Lazăr.

Pentru vizitatoarele magazinului care nu întrunesc aceste cerinţe şi nu vin costumate în stil hollywoodian, Meli Melo Paris a pregătit şi alte surprize. Chiar dacă nu vor fi eligibile pentru unul dintre premii, acestea vor putea achiziţiona produse la preţuri speciale, cu discount-uri de până la 25%. În plus, fiecare clientă va beneficia de fotografii pe covorul roşu, în lumina reflectoarelor.

Mai multe detalii despre Hollywood Party sunt disponibile şi pe pagina de Facebook a Meli Melo Paris: http://www.facebook.com/MeliMeloFashion

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button