Business

Meet the WOMAN – Mihaela Leventer despre imagine ca prim instrument de promovare în business

Femei în Afaceri, cea mai activă comunitate profesională de business dedicată femeilor din România, organizează marți, 16 aprilie, începând cu ora 19:00, un nou eveniment din seria Meet the WOMAN!, cu prezenţa antreprenoarei Mihaela Leventer, medic primar dermatolog și fondatoare Dermastyle. Evenimentul va avea drept tematică antreprenoriatul medical, precum și importanța imaginii ca prim prim instrument de promovare în business.

“Obiectivul seriei de evenimente Meet the WOMAN! este de a crea contextele potrivite pentru ca antreprenoarele la început de drum să găsească traiectoria corectă a business-ului lor. Dr. Mihaela Leventer reprezintă un exemplu de succes acumulat în zeci de ani de carieră, dobândit din empatia cu pacienţii şi nevoia permanentă de a performa peste medie. În cadrul evenimentului din 16 aprilie, vom afla de ce medicina reprezintă unul dintre domeniile în care menținerea echilibrului între rigorile profesiei și obiectivele de business este o adevărată provocare, precum şi importanţa imaginii în promovarea fiecărui business.”  a declarat Alice Botnarenco, antreprenor, fondator și președinte al organizației Femei în Afaceri.

Cu o experiență de 20 de ani în dermatologie, dr. Mihaela Leventer este unul dintre primii antreprenori din sistemul medical privat din România. După ani de experiență căpătată în sistemul medical public, în 1996 a înființat prima clinică privată de dermatologie din România, Dermastyle, centru de competență dedicat exclusiv sănătății și frumuseții pielii. Fondatoare a Societății Române de Medicină Estetică și Dermatologie Cosmetică și Chirurgicală (www.srme.ro) și membru al nemeroase asociații din domeniu, naționale dar și internaționale, dr. Mihaela Leventer a inovat în permanență domeniul dermatologiei și al medicinei estetice, aducând pe piață, în premieră pentru România, proceduri precum chirurgia Mohs (tratarea cancerului de piele), primul implant de păr sau primele tratamente de peeling. Anual, dr. Mihaela Leventer organizează campanii de educare a publicului asupra pericolelor expunerii la soare sau campanii de informare asupra unor probleme dermatologice precum acneea.

Seria Meet the WOMAN! reprezintă evenimente de business networking, cu frecvență bilunară, care oferă teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor și a femeilor-lider care au obținut exceleță în profesia lor. Proiectul Meet the WOMAN! se adresează femeilor la începutul vieţii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button