GadgetTrends

Media Galaxy lansează în premieră jocul Titanfall

titanfallMedia Galaxy, unul dintre cei mai importanţi retaileri electro-IT din România, anunțălansarea mult așteptatului joc pentru PC si Xbox, Titanfall.

Titanfall este titlul de debut al studioului de gaming Respawn Entertainment, ce îi are la bază pe co-creatorii francizei de miliarde de dolari Call of Duty. Titanfall este un nou gen de shooter pentru noua generație de gameri. Acțiunea jocului se petrece în viitor, iar Titanfall oferă pasionaților de jocuri libertatea de a lupta atât ca piloți de elită, cât și prin controlul Titanilor.

Jocul Titanfall regândește strategiile de luptă oferindu-le jucătorilor abilitatea de a schimba strategiile în timpul zborului și atacului în funcție de situație. Jocul este în totalitate Multiplayer și oferă o nouă experiență ce combină acțiunea online cu momentele clasice pe care le regăsim în shootere. Intersectarea celor două moduri reprezintă o mare parte din identitatea Titanfall.

Media Galaxy și Titanfall cheamă toți iubitorii și pasionații de jocuri în data de 14 martie, orele 18.00, în magazinul Media Galaxy Orhideea să își aleagă Titanul și să preia controlul pentru a nimici inamicii. Cu acest prilej Media Galaxy va oferi multe premii și surprize celor prezenți la eveniment.

Premii :

1. Consola Xbox One + Joc Titanfall Xbox One

2. Joc Titanfall PC + MOUSE GAMING MAD CATZ R.A.T. 3, 3500DPI, ROSU

3. Joc Titanfall PC  + CASCA GAMING  MADCATZ F.R.E.Q. 3 WHITE

4. Joc Titanfall Xbox One

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button