Parenting

ATELIER SAPTE semneaza identitatea unui nou serviciu Agricover

Agricover_ATELIER SAPTEATELIER SAPTE a castigat la finalul anului trecut pitch-ul organizat de Agricover pentru dezvoltarea identitatii si a campaniei de lansare a Serviciului de Asistenta Clienti. Denumit AgriTelVerde, serviciul faciliteaza comunicarea cu fermierii si le ofera solutii inovatoare problemelor cu care se confrunta acestia.

AgriTelVerde se constituie intr-o veritabila sursa de informatii pentru clientii Agricover, care sunand la numarul de telefon 0800.808.505 sau trimitand un mail la adresa asistenta@agricover.ro intra în legatura directa cu un operator dedicat, bun cunoscator al specificului activitatii fiecaruia dintre fermieri. Clientii au garantia ca, apeland acest punct unic de contact in interiorul companiei, primesc raspuns in cel mai scurt timp posibil la orice solicitare.

Lider in agribusiness-ul romanesc, grupul Agricover a avut in permanenta o prioritate in relationarea cu fermierii iar lansarea AgriTelVerde este un instrument care ne permite sa imbunatatim serviciile oferite acestora. „Prin acest serviciu nou, clientii nostri beneficiaza de raspuns prompt la solicitari si solutii personalizate. Punem astfel la dispozitia fermierilor expertiza noastra in domeniu si intarim, in acelasi timp, relatia cu ei, printr-un dialog permanent, direct.” declara Robert Arsene, Director General al Grupului Agricover.

„Participarea la acest pitch a inceput cu vizita in teren. Am mers impreuna cu toata echipa de creatie, strategie si client service sa observam silozurile si punctele de contact Agricover pentru a dezvolta o campanie de identitate corecta si relevanta. Ne-a placut foarte mult experienta directa din teren si ne bucuram ca, prin dezvoltarea acestui serviciu impreuna cu echipa Agricover, am contribuit la eficientizarea comunicarii cu fermierii Agricover. De altfel, acest proiect vine sa sustina expertiza ATELIER SAPTE in domenii non-FMCG.” marturiseste Ruxandra Petrescu, Director de Creatie ATELIER SAPTE.

Campania de comunicare a AgriTelVerde este una integrata si se deruleaza incepand cu luna martie  in mediul online, presa scrisa, OOH, dar are si o puternica componenta de comunicare interna, inclusiv signalistica in zonele de servicii Agricover din toata tara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button