Investitii

New trends: Mall și apartamente pe amplasamentul fostei fabricii Ursus din Cluj

Un ansamblu rezidential cu mall la parter urmeaza sa fie ridicat pe vechiul amplasament al fabricii de bere Ursus din Cluj. Investitia se va ridica la peste 25 milioane euro, spun jurnaliștii de la Bună Ziua Cluj.

Proiectul urmeaza sa fie dezvoltat de grupul de firme SC Florisal SA si SC Drusal SA pe vechiul amplasament al fabricii Ursus de pe Calea Manastur, din Cluj-Napoca si va cuprinda 320 de apartamente de doua, trei si patru camere, dar si un mall de 13.000 de matri patrati. In mometul de fata, proiectul este in faza de obtinere a autorizatiei de construire, dezvoltatorul sperand sa poata incepe lucrarile in urmatoarele saptamani.

Potrivit www.bzc.ro, investitorii vor realiza si o terasa de 3000 mp deasupra mall-ului, care va cuprinde zone de promenada, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii locatarilor. Cei care vor dori sa isi achizitioneze un apartament in blocurile care vor fi gata in mai putin de un an si jumatate de la inceperea lucrarilor vor beneficia si de alte facilitati precum paza non-stop a obiectivului, locuri de parcare in parking subteran, dar si servicii de concierge.

Ansamblul se va numi Platinia si va cuprinde trei blocuri de locuinte, primul avand 11 etaje, restul cate cinci, plus un etaj retras. Sub toate cele trei blocuri, dezvoltatorul clujean va construi un mall pe doua nivele, daca blocurile de locuinte vor fi gata in aproximativ un an si jumatate de la inceperea lucrarilor, mall-ul va fi dat in folosinta cateva luni mai tarziu din cauza lucrarilor de finisare.

Ansamblul de locuinte si mall-ul vor avea peste 500 de locuri de parcare, intr-un parking subteran pe doua nivele, urmand ca peste 300 dintre acestea sa fie alocate pentru locatari, restul urmand sa fie rezervate pentru clientii centrului comercial.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button