BusinessInvestitii

LEM’S inaugurează un nou magazin în Sighetu Marmației

LemsSighetuMarmatiei2_1Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează cel de-al șaselea magazin din acest an. După magazinele deschise în acest an în Constanța, Pitești sau Craiova, Lemet a deschis un nou magazin LEM’S la Sighetu Marmației.

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEM’S de la Sighetu Marmației este de aproximativ 1.400.000 lei. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Magazinul LEM’S din Sighetu Marmației se întinde pe o suprafaţă de 850 mp și este situat în Galeria Kaufland, Str. Bogdan Vodă Nr. 164-170. Cu acest spaţiu comercial deschis în Sighetu Marmației, reţeaua LEM’S are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

”În prima jumătate a acestui an am inaugurat 6 magazine, urmând ca până la sfârșitul anului să deschidem alte nouă unități. Extinderea rețelei de magazine LEM’S continuă, urmărind dezvoltarea de spații tot mai generoase datorită lansării de game și produse noi. Deschiderile de magazine LEM’S vor urmări centre comerciale noi. Când vine vorba de mobilier, preferințele și nevoile românilor sunt în continuă schimbare, astfel lucrăm constant la îmbunătățirea și lansarea de noi produse în condițiile în care principalul nostru obiectiv este acela de a mobila casele românilor.” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Calitatea mobilierului LEM’S este susţinută şi de faptul că este creat special pentru casele românilor. Programele actuale de mobilier sunt adaptate la specificul naţional, măsurătorile în acest sens fiind culese în urma interacţiunii dintre agenţii LEM’S şi zecile de mii de clienţi ai lanţului de magazine de mobilă. Acestea sunt și atuurile programului modular de bucătării Gazelle, la care clienții au posibilitatea să își creeze bucătăria în funcție de nevoile lor și spațiul disponibil, fie că este vorba de un apartament de bloc vechi, fie de o casă nouă.

„Am demarat producţia de Bucătării Gazelle sub brandul LEM’S la fel ca și restul produselor noastre, plecând de la nevoile identificate în piață. Nevoile, gusturile pe de o parte şi spațiul disponibil pe de altă parte diferă radical de la client la client, de aceea programul modular de bucătării Gazelle trebuie să ofere sute de module de mobilier. Am urmărit ca aceste bucătării să poată fi configurate în funcție de nevoile fiecărui client, dar să ţină cont şi de spațiul disponibil în apartamentele românilor”, a mai declară Adrian Rizea.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button