BusinessHR & Jobs

Leader Team Broker extinde valabilitatea asigurărilor de sănătate AXA și Generali în criza COVID-19

Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România specializat în managementul riscurilor și distribuirea polițelor de asigurări, informează că AXA Global Healthcare și Generali Global Health, doi dintre partenerii cu care lucrează pe segmentul asigurărilor de sănătate, au decis să mențină valabilitatea polițelor și după declararea pandemiei de coronavirus. Polițele de sănătate acoperă cheltuielile de diagnosticare, tratament și spitalizare, inclusiv în cazul diagnosticării cu COVID-19.

”Cele două companii partenere au decis să nu activeze prevederile excluderii din contractele standard, chiar dacă recent, Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie COVID-19. Salutăm decizia și ne conformăm în totalitate, într-o acțiune comună de responsabilitate și respect în relația cu clienții noștri”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker.

Compania a informat deja clienții care se află în situația soluționării unei daune pe segmentul Sănătate, viață sau travel, oferite în parteneriat cu asiguratorul Allianz, că pot notifica, transmite electronic și completa online cât mai multe documente, pentru a limita deplasările clienților și eventuale întârzieri în livrarea dosarelor fizice și recuperarea daunelor.

Polița de sănătate din portofoliul Leader Team Broker acoperă costurile generate de schimbarea stării de sănătate și necesitatea medicală. Ulterior declarării oficiale a epidemiei la nivel național sau pandemiei la nivel global, pot beneficia de acoperirea riscului doar persoanele care au o poliță de asigurare cu acoperire internațională.

De altfel, datele companiei arată că anul trecut, asigurările de sănătate și viață au devenit a III-a cea mai importantă poliță în top, pe clase de asigurări, cu o pondere de 13,5% în portofoliul companiei.

”În contextul actual, considerăm absolut necesară informarea clienților aflați în risc sau expuși riscului de îmbolnăvire, cu privire la drepturile pe care le au în baza poliței de sănătate în vigoare pe care o dețin la noi”, a adăugat Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker.

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker este o companie de brokeraj în asigurări cu peste 14 ani experiență în  managementul riscului și asigurări.

Compania numără în prezent 40 de angajați și parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât și la nivel național prin birourile existente în Sibiu, Brașov, Deva, Oradea, Satu Mare și Bacău. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurări din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013).

În anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din România”, oferit de Media XPrimm iar în anul 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive.

Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice. Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program intergrat de servicii medicale naționale și internationale, având la bază un program de asigurări personalizat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button