Going OutLife&Style

“La Umbra Merlot”, în topul revistei Decanter

LA UMBRA MERLOTPentru această vară, renumita revistă Decanter a ales cele mai bune 50 de vinuri sub 20 £, iar La Umbra Merlot produs de Cramele Halewood se afla în acest top alături de vinuri din Europa, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia, Statele Unite ale Americii.

De pe Domeniile Halewood, acest Merlot românesc este rotund și plin, un vin de care te poți bucura alături de paste sau ragu. Are arome îmbătătoare de fructe de pădure și cireșe negre”. Așa este descris în revista Decanter vinul La Umbra Merlot, medaliat cu bronz la International Wine and Spirit Competition 2013.

Decanter este una dintre cele cunoscute și apreciate reviste de vinuri din lume și este citită în peste 90 de țări, de toată lumea din industria vinului, de amatori entuziaști sau renumiți colecționari de vinuri.

Gama de vinuri La Umbra a fost creată special pentru piața externă, ea bucurându-se azi de un real succes pe piețe extrem de pretențioase și mature ca Marea Britanie, Germania, Olanda.

La Umbra Merlot se poate achiziționa numai din magazinele Halewood – The Winery Outlet (București, Ploiești, DN1 Breaza-Nistorești, Sinaia, Azuga, Brașov, Sibiu, Târgoviște, Constanța și Urlați).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button