GadgetTrends

Kingston lansează ediția limitată a modulelor de memorie SSD-uri Na’Vi

HyperX_Yellow_DIMM_1_hr (Medium)Kingston Technology Europe Co LLP,, afiliată la compania Kingston Technology Company Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează o serie de produse sub brandul Na`Vi, dezvoltată în colaborare cu Natus Vincere, unul dintre cele mai premiat cluburi de eSports din lume.

Astfel, parteneriatul dintre Kingston și Na`Vi a dus la crearea unor produse cu un design unic, dedicate celor mai pretențioși jucători. Cu un palmares impresionant și cu peste 2,5 milioane de dolari câștigate în urma participării la campionatele de sport electronic, echipa Natus Vincere are o experiență vastă în identificarea celor mai bune resurse tehnice, necesare pentru a deveni campioană.

Seria limitată de produse sub brandul Na`Vi se adresează entuziaștilor în gaming dar și tuturor fanilor echipei campioane și ai sporturilor electronice, care au nevoie de o performanță sporită, dorind totodată să își arate solidaritatea față de Natus Vincere. Ediția limitată de produse sub brandul Na`Vi include gama de SSD-uri de înaltă performanță bazată pe modelul HyperX 3K, în versiunile 120 GB și 240 GB, precum și kiturile de memorie HyperX Genesis. Noile produse sunt disponibile în România prin intermediul magazinului online eMAG.

Încrederea manifestată față de Kingston ca partener și producător al unor produse de înaltă calitate a reprezentat baza ediției limitate de produse sub brandul Na`Vi. Suntem extrem de încântați că împreună putem crea niște produse de care să fim mândri și pe care le putem recomanda fanilor din întreaga lume,”

Alexander Kochanowski CEO al clubului de sporturi electronice Natus Vincere

 “Succesul echipei Na`Vi pe scena eSports este de necontestat, ca de altfel și credibilitatea acestora în industria de gaming. Ei știu foarte bine de ce este nevoie pentru a deveni campioni iar noi știm cum să creăm memorii de înaltă performanță,” a declarat Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager al divziilor HyperX și Server din cadrul Kingston.

“Rezultatul acestei colaborări îl reprezintă ediția limitată a produselor sub brandul Na`Vi, care înglobează toate caracteristicile necesare gamerilor profesioniști.”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button