GadgetPC & LaptopTablete

Kinga Varga și colecția de vară VAIO Duo 13 by Sony

2VAIO_Duo_13Fashion designer, Kinga Varga și-a motivat alegerea unui VAIO Duo 13, ultrabook-ul hibrid subțire și ușor de la Sony, cu un ecran ce măsoară 13.3” (33,7cm), într-un stil clasic: permite dezvoltarea ideilor noi, oriunde și oricând. Sustine ca a ales Vaio pentru creațiile sale vestimentare și  folosește touch screen-ul și stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mână notițe sau schițe. Recunoaște că design-ul hibrid îi permite trecerea rapidă la modul clasic de lucru cu tastatură, pentru a crea documente și prezentări personalizate.

Vrei să scrii, să tastezi sau ambele? Tu alegi! VAIO Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider™, care facilitează trecerea rapidă de la modul tabletă la cel cu tastatură, în funcție de stilul de lucru preferat. Folosește touch screen-ul și stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mână notițe sau schițe. Design-ul hibrid permite trecerea rapidă la modul clasic de lucru cu tastatură, pentru a crea documente și prezentări personalizate.

Pentru a-ți crește productivitatea, e suficient să detașezi stylus-ul digital din locul său și să pornești astfel automat aplicația ”Note Anytime for VAIO” pentru a lua rapid notițe. În plus, funcția de recunoaștere facială a camerei frontale elimină timpul necesar introducerii unei parole clasice.

1VAIO_Duo_13O cameră foto de 8 megapixeli, cu auto-focus și senzor Exmor RS™ pentru PC, este așezată pe spatele ecranului VAIO® Duo 13. Aplicația ”CamScanner” te ajută să fotografiezi ușor documente printate, notițe de pe tablă sau chiar prezentări proiectate pe perete. Această aplicație corectează automat imaginea înregistrată pentru o încadrare corectă, îndreptând colțurile și corectând perspectiva. Opțiunea ”Optical Character Recognition” ajută apoi la recunoașterea cuvintelor din imaginile textelor scanate, făcând imaginea indexabilă pentru căutări ulterioare*. Exportă imaginea către ‘Note Anytime for VAIO’ și adaugă notițe și comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital.

Tehnologiile TRILUMINOS® Display for mobile și X-Reality™ redau imagini și videoclipuri mai clare și mai bune pe ecranul luminos cu unghi larg de redare, Full HD LED. Ecranul TRILUMINOS® Display for mobile extinde paleta de culori vii, realiste, în nuanțe naturale, indiferent de scena surprinsă. Tehnologia X-Reality™ analizează fiecare imagine și înlocuiește pixelii absenți, optimizând claritatea videoclipurilor.

Cele două tehnologii fuzionează perfect cu modul ClearAudio+, oferind experiență audio-vizuală completă. ClearAudio+, tehnologia dezvoltată de Sony, redă un sunet clar și precis, pentru o gamă largă de scenarii.

VAIO® Duo 13 reprezintă echilibrul perfect între autonomie și performanță. Astfel, vei fi mereu conectat cu clienții, colegii și prietenii cât ești în deplasare. Cu tehnologiile de mare viteză 3G și LTE** e ușor să-ți verifici e-mailul sau să participi la videoconferințe, chiar dacă nu ai la dispozitiție o rețea Wi-Fi.

VAIO® Duo 13 are o durată de viață a bateriei de până la 15 ore3, cea mai mare autonomie comparativ cu orice alt ultrabook. Cu tehnologia inovatoare de standby care se activează printr-o simplă apăsare de buton și dispozitivul intră în modul “Sleep”, rămânând însă conectat la Internet astfel încât să poți primi în continuare notificări din social media sau email-uri noi. În mai puțin de o secundă, VAIO® Duo 13 revine la modul “Active”.

Dacă îți dorești o conexiune wireless în timp ce te afli în camera de hotel sau când lucrezi în afara biroului, VAIO® Duo 13 vine la pachet cu un router wireless cu alimentare de la încărcător, care îți permite stabilirea unei conexiuni WiFi oriunde. Astfel îți creezi instantaneu propria rețea Wi-Fi la care poți conecta simultan până la cinci smartphone-uri sau tablete.

VAIO® Duo 13: Specificații tehnice

 

ModeleSVD1321Z9E și SVD1321L2E
ProcesorIntel® Core™ i7-4500U pentru SVD1321Z9E

Intel® Core™ i5-4200U pentru SVD1321L2E

Sistem de operareWindows 8 Pro pentru SVD1321Z9E

Windows 8 pentru SVD1321L2E

Memorie8GB LPDDR3 1600MHz SDRAM pentru SVD1321Z9E

4GB LPDDR3 1600MHz SDRAM pentru SVD1321L2E

Capacitate de stocare256GB SSD pentru SVD1321Z9E

128GB SSD pentru SVD1321L2E

Ecran (ambele modele)33.7cm (13.3”) TRILUMINOS Display;

Full HD (1920×1080) cu format larg (16:9) touchscreen capacitiv

Grafică (ambele modele)Intel® HD Graphics 4400
Altele (ambele modele)WLAN 802.11a/b/g/n; Bluetooth® Ver. 4.0 + HS; USB 3.0 (x1), USB 3.0 cu încărcare prin USB  (x1); HDMI out; Memory Stick Duo/SD  slot memorie ; boxe;Cameră foto spate de 8 Megapixeli și Auto-Focus asigurat de senzorul ‘ExmorRS pentru PC’; Camera frontală Full-HD cu senzor ‘Exmor R pentru PC’ (2.07 megapixeli); Mobile Broadband Module (LTE or HSPA+, UMTS, EDGE/GPRS); Senzori (NFC, GPS, Accelerometer, Gyro, Digital Compass); stylus digital; adaptor HDMI și VGA; adaptor AC cu funcție Ethernet pentru router Wi-Fi
Dimensiuni DxHxWAprox. 330 mm x 19.5 mm x 210 mm
Greutate (ambele modele)Aprox. 1,35kg (cu bateria standard)

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button