Foto-VideoGadgetTrends

“Jumbo Jet-ul” japonez din sufragerie

Sharp LE747 (i) (Small)Cel mai nou televizor ieșit din fabricile Sharp, AQUOS LED 3D LE747 de 70 de inci (177 de centimetri) a fost lansat pe piaţa europeană la finalul lunii iulie a acestui an.

Ecranele AQUOS ale televizoarelor din seria LE747 utilizează cea mai recentă tehnologie de procesare a imaginilor dezvoltată de Sharp. Ecranul cu o diagonală de 177 cm poate transforma orice sufragerie într-un cinematograf. Un ecran de 70″ permite utilizatorilor să beneficieze de imagini de dimensiuni cvasi-reale. Cu noul „Jumbo” de la Sharp, vizionarea oricărui film 2D sau 3D sau a oricărui eveniment sportiv devine o experienţă incitantă, unică.

Calitatea imaginilor de pe ecranul LE747 este pe măsura dimensiunilor acestuia. Culori fabuloase, un contrast excelent şi imagini omogene, în mişcare rapidă sunt toate garantate de panoul X-GEN şi de o rezoluţie Full HD. În acelaşi timp, afişarea imaginilor în modul 100 Hz cu un filtru suplimentar îmbunătăţeşte calitatea acestora.

Prin intermediul platformei AQUOS NET+, telespectatorii au acces la zeci de aplicaţii diferite, precum „video la cerere” şi biblioteci media individuale. Utilizând un browser deschis, posesorii noului TV Sharp beneficiază de acces nelimitat la Internet. Prin utilizarea de aplicaţii speciale pentru platformele iOS şi Android, acest televizor gigant de 70″ poate fi controlat prin intermediul unui smartphone sau al unei tablete; de asemenea, poate transmite wireless, în flux continuu, fotografii, muzică şi filme.

Televizorul Sharp AQUOS LED 3D LC-70LE747 este prevăzut cu tunere HD – DVB-T / DVB-C / DVB-S/S2. Aceasta permite utilizatorilor accesul la televiziunea digitală terestră. De asemenea, tunerul instalat DVB-T2 permite recepţia de semnal într-un mod care a devenit deja standard în unele ţări europene. Aceasta înseamnă că utilizatorii modelului LE747 sunt pregătiţi pentru orice schimbare potenţială a semnalului difuzat.

De asemenea, LE747 a fost prevăzut cu un player media prin intermediul căruia utilizatorii pot accesa fotografii, clipuri video şi muzică stocate pe un suport USB sau pe serverul DLNA al reţelei de acasă.

 

Preţ: 2.999 de euro

 

Caracteristici cheie:

DIMENSIUNE ECRAN (DIAGONALĂ): 70″ (177 CM)

PANOU X-GEN FULLHD (1920 x 1080 x 3)

TUNER HD(DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2)

TELEVIZOR LCD 3D CU RAMĂ ÎNGUSTĂ ŞI ILUMINARE DIN FUNDAL ŞI PE MARGINE CU LEDURI

CONTROL PRIN FILTRU AL CADRELOR DUBLE DE 100 HZ, CARE ÎMBUNĂTĂŢEŞTE CALITATEA IMAGINILOR VIDEO

ACCES LA INTERNET PRIN SERVICIUL AQUOS NET +

PLAYER MULTIMEDIA (PRIN REŢEAUA DLNA SAU O CHEIE USB)

FUNCŢIA PVR ŞI ÎNREGISTRARE TEMPORARĂ PRN USB FACILITEAZĂ PROGRAMAREA ŞI ACCESUL LA MATERIALUL ÎNREGISTRAT

CLASĂ A+ DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button