GadgetSmartphone

HTC Desire 500 vine în România cu Video Highlights şi procesor quad-core

HTC Desire 500 albastruHTC lansează, în Europa, HTC Desire 500. Disponibil în România începând din luna august, Desire 500 este un model puternic din gama de mijloc, ce dispune de un procesor quad-core HTC BlinkFeed şi Video Highlights (funcţie ce creează montaje video de 30 de secunde utilizând imaginile din galerii). HTC Desire 500 e proiectat pentru cei ce au nevoie de o experienţă mobilă superioară la un preţ accesibil. Telefonul va fi disponibil în variantele negru (Lacquer Black) şi albastru (Glacier Blue), ce oferă un aspect elegant şi sofisticat. De asemenea, telefonul va dispune de suport single și dual SIM pe piaţa locală.

Gama Desire a devenit renumită pentru că a adus constant o experienţă mobilă premium pentru toate tipurile de public.  Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu în mişcare, permite multitasking, live streaming de informaţii interesante şi integrează o cameră excelentă, ce păstrează vii toate momentele esenţiale ale vieţii fiecăruia.”

Peter Chou, CEO HTC Corporation

Surprinde şi partajează fiecare moment cu ajutorul camerei de 8 MP de pe Desire 500, care, împreună cu procesorul de imagine dedicat HTC ImageChip, creează imagini şi clipuri video HD spectaculoase. Camera frontală de 1,6 MP uşurează, de asemenea, realizarea autoportretelor. Surprinde zâmbetul perfect cu ajutorul funcţiei de recunoaştere a feţelor şi a zâmbetelor, transformă cadrele folosind o selecţie de filtre creative, ce pot fi apoi împărtăşite cu prietenii, familia sau amicii din reţelele sociale, fără să necesite conectarea la un calculator.

Video Highlights schimbă pentru totdeauna modul în care partajăm momentele speciale prin îmbinarea automată a fotografiilor cu clipurile înregistrate cu ocazia unui eveniment. Acestea sunt grupate într-o galerie, prin compilarea într-un montaj de 30 de secunde, căruia i se poate adăuga muzică în funcţie de una dintre cele şase teme alese. Lucrând cu editori de sunet profesionişti, tranziţiile imaginilor între teme beneficiază sunt sincronizate cu tempo-ul melodiei, pentru a crea uşor, fără efort, un rezultat final de calitate profesională.

Conţinutul favorit, live pe ecranul de start

HTC Desire 500 aduce interfaţa BlinkFeed şi pe această gamă. Prin intemediul său, ecranul de pornire este transformat într-un flux live de informaţii ce poate fi personalizat. HTC BlinkFeed este afişat pe un ecran de 4,3 inci, iar prin agregarea fluxurilor de ştiri şi actualizărilor din reţelele sociale, utilizatorul are mereu la dispoziție cel mai nou conţinut.

Totodată, BlinkFeed aduce atât informaţii globale, cât şi locale, prin cele peste 10.000 de articole livrate din surse precum conglomerate media globale de top: AOL, ESPN, MTV, Financial Times sau Reuters.

Cu ajutorul procesorului quad-core de 1,2 Ghz, HTC Desire 500 oferă multitasking la cea mai bună viteză, navigare super-rapidă pe internet şi o experienţă grafică intensă în jocuri, alături de suport pentru carduri de memorie microSD cu capacităţi de până la 64 GB. Astfel, dispare orice grijă legată de spaţiul de stocare pentru fotografiile, clipurile video, aplicaţiile şi jocurile care contează.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button