Parenting

Jobs Trends: „Construcții” în Germania și „Hoteluri / Turism” în Marea Britanie

jobsCele mai multe aplicări la ofertele de muncă în străinătate, pe platforma online Tjobs.ro, în luna martie, au venit din partea ardelenilor și bănățenilor, acestea reprezentând 34,57 % din total. Germania și Marea Britanie au fost țările care au primit cele mai multe aplicări în fiecare regiune. În cazul Germaniei, departamentul cu cele mai multe aplicări a fost „Construcții / Amenajări”, iar în cazul Marii Britanii, departamentul cu cele mai multe aplicări a fost „Hoteluri / Turism”.

București și județul Ilfov

Aplicanții din București și județul Ilfov au preferat, în luna martie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Numărul aplicărilor la ofertele de muncă din Germania a crescut cu 49,27 % față de luna februarie, datorită măririi numărului și calității ofertelor din această țară. Și alte țări au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: Cruise Ships a primit 5,43 % din numărul total de aplicări, iar Danemarca 2,37 %.

În ceea ce privește Germania, aplicanții au preferat departamentele „Construcții / Amenajări”, cu 22,59 % din totalul aplicărilor, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 15,82 % din totalul aplicărilor, și „Construcții de mașini”, cu 10,22 % din totalul aplicărilor.

În ceea ce privește Marea Britanie, aplicanții au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 27,67 % din totalul aplicărilor, „Restaurant / Catering”, cu 16,65 % din totalul aplicărilor, și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 12,51 % din totalul aplicărilor.

Aplicanții din București și județul Ilfov au preferat, în luna martie, ofertele de muncă ale departamentelor „Hoteluri / Turism”, „Construcții / Amenajări”, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, „ Restaurant / Catering” și „Vase de Croazieră”, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Și ofertele altor departamente au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: „Îngrijire bătrâni / Asistență socială” a primit 6,09 % din numărul total de aplicări, iar „Personal Medical și Sanitar” 4,55 %.

Muntenia și Dobrogea

Aplicanții din această regiune au preferat, în luna martie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Numărul aplicărilor la ofertele de muncă din Germania a crescut cu 17,03 % față de luna februarie. Și alte țări au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: Belgia a primit 3,26 % din numărul total de aplicări, iar Suedia 1,38 %.

În ceea ce privește Germania, aplicanții au preferat departamentele „Construcții / Amenajări”, cu 35,05 % din totalul aplicărilor, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 23,07 % din totalul aplicărilor, și „Construcții de mașini”, cu 13,57 % din totalul aplicărilor.

În ceea ce privește Marea Britanie, aplicanții au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 21,62 % din totalul aplicărilor, „Restaurant / Catering”, cu 15,58 % din totalul aplicărilor, și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 12,25 % din totalul aplicărilor.

plicanții din Muntenia și Dobrogea au preferat, în luna martie, ofertele de muncă ale departamentelor „Construcții / Amenajări”, „Hoteluri / Turism”, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, „Îngrijire bătrâni / Asistență socială” și „Restaurant / Catering”, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Și ofertele altor departamente au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: „Construcții de mașini” a primit 3,23 % din numărul total de aplicări, iar „Industria Energetică” 1,27 %.

Ardeal și Banat

Aplicanții din această regiune au preferat, în luna martie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Numărul aplicărilor la ofertele de muncă din Germania a crescut cu 66,32 % față de luna februarie, și reprezintă cea mai mare creștere comparativ cu celelalte regiuni. Și alte țări au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: Irlanda a primit 3,14 % din numărul total de aplicări, iar Austria 1,80 %.

În ceea ce privește Germania, aplicanții au preferat departamentele „Construcții / Amenajări”, cu 22,86 % din totalul aplicărilor, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 21,60 % din totalul aplicărilor, și „Construcții de mașini”, cu 8,91 % din totalul aplicărilor.

În ceea ce privește Marea Britanie, aplicanții au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 25,18 % din totalul aplicărilor, „Restaurant / Catering”, cu 14,30 % din totalul aplicărilor, și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 13,10 % din totalul aplicărilor.

Aplicanții din Ardeal și Banat au preferat, în luna martie, ofertele de muncă ale departamentelor „Construcții / Amenajări”, „Hoteluri / Turism”, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, „Îngrijire bătrâni / Asistență socială” și „Restaurant / Catering”, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Și ofertele altor departamente au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: „Transport” a primit 4,72 % din numărul total de aplicări, iar „Vase de Croazieră” 3,16 %.

Moldova

Aplicanții din această regiune au preferat, în luna martie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Numărul aplicărilor la ofertele de muncă din Germania a crescut cu 62,65 % față de luna februarie. Și alte țări au fost preferate, dar într-o măsură mai mică: Noua Zeelandă a primit 2,61 % din numărul total de aplicări, iar Sharjah (Emiratele Arabe Unite) 0,70 %.

În ceea ce privește Germania, aplicanții au preferat departamentele „Construcții / Amenajări”, cu 32,42 % din totalul aplicărilor, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 24,05 % din totalul aplicărilor, și „Construcții de mașini”, cu 8,15 % din totalul aplicărilor.

În ceea ce privește Marea Britanie, aplicanții au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 21,70 % din totalul aplicărilor, „Restaurant / Catering”, cu 13,22 % din totalul aplicărilor, și „Personal Medical și Sanitar”, cu 12,83 % din totalul aplicărilor.

Aplicanții din Moldova au preferat, în luna martie, ofertele de muncă ale departamentelor „Construcții / Amenajări”, „Hoteluri / Turism”, „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, „Transport (Rutier / Feroviar / Naval / Aerian)” și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Și ofertele altor departamente au fost preferate, dar într-o măsură mai mică:  „Personal Medical și Sanitar” a primit 5,19 % din numărul total de aplicări, iar „Construcții de Mașini” 3,20 %.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button