FashionTrends

Iti doresti sa devii fotomodel? Air France te lanseaza in lumea modei, direct la Paris!

poza af 1New York, Londra, Paris sunt cele trei repere internationale in lumea modei. Milioane de modele viseaza sa participe la o prezentare de moda din Paris si sa paseasca pe podiumul celor mai renumite case de moda. Concursul “Air France Fashion Flight to Paris” se adreseaza modelelor la inceput de cariera, pasionatilor de modelling si oricarei persoane care are curajul si dedicatia necesare, si vrea sa arate intregii lumi frumusetea si originalitatea sa.

Iti doresti sa devii fotomodel? Vrei sa ai un portofoliu realizat de un fotograf profesionist? Cu ajutorul Air France si cu putin noroc, poti castiga o sedinta foto unica, la Paris, in capitala europeana a modei. Fotografiile realizate la Paris te-ar putea lansa in modelling sau ar putea chiar sa atraga atentia agentiilor de moda internationale.

Tot ceea ce trebuie sa faca participantii la concurs este sa trimita, pana pe data de 21 Mai, doua fotografii reprezentative (profil si full body), pe adresa de email mail.newsromania@airfrance.fr

Toate pozele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre un juriu din partea Air France, care va alege 6 candidate pentru faza finala. Cele 6 poze ale finalistelor vor fi incarcate intr-un album special creat pe pagina de Facebook Air France Romania, www.facebook.com/airfrance.ro. Intre 23 Mai si 2 Iunie, pozele vor putea fi votate de catre toti utilizatorii Facebook, urmand ca pe 3 Iunie sa fie anuntat marele castigator.

Premiul consta intr-o sedinta foto profesionista, realizata de fotograful Pál Nánási intr-un decor unic, amenajat intr-o zona nou-inaugurata a aeroportului Charles de Gaulle din Paris. Este o sansa unica nu doar de a colabora cu fotograful de talie internationala Pál Nánási, ci si de a beneficia de o sedinta foto profesionista in capitala modei, Paris.

“Viata mea este dedicata capturarii momentelor” – declara Pál Nánási, “Aceasta competitie este o provocare si pentru mine, datorita locatiei atat de speciale: sedinta foto, care va schimba viata unei fete, va avea loc in cea mai noua zona de boarding, recent inaugurata, a unuia dintre cele mai importante aeroporturi din lume. Astept cu mult interes sa cunosc candidatii. Acest concurs este o oportunitate unica in viata de a-ti indeplini visul.” – a spus fotograful de origine maghiara, al carui nume este legat de sute de fotografii realizate pentru campanii din Ungaria sau internationale dar si pentru reviste de moda precum Cosmopolitan, Elle, La Femme si Men’s Health.

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 374 de aeronave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button