Life&Style

Intre 17 si 18 septembrie, o privire de ansamblu asupra designului romanesc

macheta 220 x150 - INVITATIE ONLINE - micaInceputul toamnei marcheaza deschiderea celui de al doilea semestru de targuri si expozitii la ROMEXPO.  Primul eveniment din aceasta serie, BIFE-SIM – Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii isi asteapta vizitatorii intre 17 si 21 septembrie 2013.

In cadrul acestui targ, primele doua zile – 17 si 18 septembrie – vor fi sub semnul designului, prin organizarea celei de-a doua editii a conferintei nationale dedicate acestui subiect. Intitulat “Design is pure lust”, evenimentul va oferi o imagine completa asupra designului de produs si interior din Romania, prin intermediul personalitatilor ce vor sustine prezentari.

Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Marius Marcu Lapadat, Decan al Facultatii de Arhitectura de Interior din cadrul Universitatii de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti sau Mariana Nicolae, redactor-sef adjunct al revistei Casa Lux, reprezinta doar o parte din speakerii care vor sustine prezentari in cadrul conferintei.

Abordand teme precum “De la design la arhitectura si inapoi”, “Lemnul versus materiale noi in productia de mobilier a secolului 21” sau “Reciclarea deseurilor: reutilizare, reinterpretare, refunctionalizare”, evenimentul isi propune sa prezinte publicului larg noi idei si creatii din domeniu, totodata fiind si un prilej de discutii si schimb de idei intre specialisti, ajutand la diversificarea si cresterea acestui domeniu.

Prezentarile din cadrul conferintei “Design is pure lust” vor fi sustinute, in ambele zile (pe 17 si 18 septembrie), intre orele 11.30 si 18.00.

Intrarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii si rezervari, accesati www.bife-sim.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button