Parenting

Inginerii români din domeniul energetic, cu ochii pe joburile din Germania şi Marea Britanie

jobsPotrivit datelor centralizate de platforma online de recrutare Tjobs.ro, în luna aprilie, cele mai multe aplicări la ofertele de muncă disponibile pe această platformă au venit din partea ardelenilor și bănățenilor, acestea reprezentând 30,78 % din total.

Germania și Marea Britanie au fost țările care au primit cele mai multe aplicări în fiecare regiune. În cazul Germaniei, departamentul cu cea mai mare creștere ca număr de aplicări a fost „Industria Energetică”, situat printre primele trei departamente în preferințele aplicanților din fiecare regiune.

București și județul Ilfov

Bărbații din București și județul Ilfov au preferat, în luna aprilie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, distribuția numărului de aplicări fiind explicată în imaginea de mai jos. Femeile din această regiune eu preferat, în schimb, ofertele de muncă din Marea Britanie, Grecia, Germania, Italia și de pe vasele de croazieră, după cum reiese din topul primelor cinci țări ca număr de aplicări. 1-Top-5-aplicari-tari-Bucuresti-aprilie-2013 (Small)

În ceea ce privește Germania, aplicanții au preferat departamentele „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 21,55 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută, „Industria Energetică”, cu 17,26 % din totalul aplicărilor, și „Construcții / Amenajări”, cu 15,83 % din totalul aplicărilor, în scădere față de luna trecută.

În ceea ce privește Marea Britanie, aplicanții au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 43,19 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută, „Restaurant / Catering”, cu 25,99 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 19,53 % din totalul aplicărilor, în creștere, și în acest caz, față de luna trecută.

Muntenia și Dobrogea

Bărbații din această regiune au preferat, în luna aprilie, ofertele de muncă din Germania, Franța, Marea Britanie, Italia și Grecia. Femeile din această regiune eu preferat, în schimb, ofertele de muncă din Marea Britanie, Italia, Germania, Grecia și Irlanda, oarecum similar cu cele din zona Capitalei.

În ceea ce privește Germania, muntenii au preferat departamentele „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 30,58 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută, „Construcții / Amenajări”, cu 23,47 % din totalul aplicărilor, și „Ind. Energetică”,cu 15,46 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută.

Marea Britanie i-a atras pe aplicanți cu ofertele de locuri de muncă din departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 25,00 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută, „Restaurant / Catering”, cu 20,82 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 18,82 % din totalul aplicărilor.

Ardeal și Banat

Bărbații din această regiune au preferat, în luna aprilie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Italia, Irlanda și Grecia. Femeile din această regiune eu preferat ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia, după cum reiese din topul primelor cinci țări ca număr de aplicări.

În ceea ce privește Germania, ardelenii și bănățenii au preferat departamentele „Agricultură / Silvicultură / Zootehnie”, cu 29,99 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută, „Construcții / Amenajări”, cu 17,13 % din totalul aplicărilor, și „Industria Energetică”,cu 14,29 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută.

În ceea ce privește Marea Britanie, ardelenii și bănățenii au preferat departamentele „Hoteluri / Turism”, cu 24,24 % din totalul aplicărilor, „Restaurant / Catering”, cu 21,21 % din totalul aplicărilor, în creștere față de luna trecută și „Îngrijire bătrâni / Asistență socială”, cu 19,07 % din totalul aplicărilor.

Moldova 4-Top-5-aplicari-tari-Moldova-aprilie-2013 (Small)

Bărbații din această regiune au preferat, în luna aprilie, ofertele de muncă din Germania, Marea Britanie, Franța, Italia și Grecia. Femeile din această regiune eu preferat ofertele de muncă din Marea Britanie, Italia, Germania, Grecia și Irlanda.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button