BusinessCompanii

Infinit Solutions Agency s-a mutat în casă nouă

După un an în care şi-a consolidat poziţia de lider pe piaţa de digital din România, a câştigat noi clienţi şi şi-a mărit echipa, Infinit Solutions Agency s-a mutat într-un nou sediu – Infinit Tower. Agenţia a început şi 2013 în forţă prin adăugarea în portofoliu a trei noi conturi: Medicover, Praktiker şi Royal Canin.

Infinit a încheiat 2012 cu o cifră de afaceri de 1.2 milioane de euro, iar pentru acest an, agenţia îţi propune să crească cifra de afaceri cu 30%, ajungând la 1.5 – 1.6 milioane de Euro. De asemenea, agenţia are în vedere completarea portofoliului cu încă 2 – 3 categorii de clienţi, cu precădere din zona FMCG.

2013 este un an foarte important pentru Infinit şi mă bucur că l-am început în forţă. Ne-am mutat într-un sediu nou, adaptat nevoilor actuale ale agenţiei, un sediu în care ne putem extinde şi evolua. Am câştigat trei clienţi foarte importanţi, din arii diferite, care ne completează portofoliul: Medicover, Praktiker şi Royal Canin. Am început această companie acum şase ani, împreună cu fratele meu, Andrei, iar acum suntem cea mai importantă agenţie independentă de digital din România, cu o echipă de 40 de profesionişti „tradigitali” de care suntem foarte mândri”

Alexandru Cernătescu, CEO & Head of Strategy Infinit Solutions Agency.

Din martie, Infinit asigură pentru Praktiker servicii full service de digital: strategie de digital, creaţie digital, digital media planning & buying – web, mobile și social media.

Royal Canin este cel de-al doilea client care a intrat în portofoliul Infinit din martie. Agenţia va asigura servicii complete de comunicare: strategie, creaţie, media planning & buying, care au la bază componenta de digital – web, mobile și social media.

De asemenea, din februarie 2013 Infinit Solutions Agency asigură servicii integrate de comunicare pentru reţeaua de clinici private Medicover. Agenţia asigură servicii de strategie, creaţie, media planning & buying şi digital – web, mobile și social media.

Pentru 2013 Infinit îşi propune să îşi consolideze o pozitie de lider si pe zona de Mobile Advertising, o arie pe care sunt în curs de implementare mai multe proiecte pentru clienţii din portofoliu și câteva concepte foarte noi la nivel de piață, care vor duce la maximizarea acesteia.

Infinit dezvoltă în acest moment, având la bază filozofia și metodologia proprie de Tradigital™ Advertising, proiecte pentru clienţi precum: Honda – Tradigital (digitally lead full service, full digital & mobile), Rompetrol  (full digital & Mobile, Efix S – full Service), British American Tobacco (full digital & Mobile) , Generali (full digital) sau Volksbank (full digital).

Infinit Soutions Agency este cea mai mare agenţie independentă de digital din România. Agenţia are la bază filozofia şi metodologia proprie – Tradigital™ , care înseamnă atât crearea şi întreţinerea ecosistemelor digitale de brand (web&mobile, incluzand şi social media) dar şi rularea de campanii de comunicare integrate, care au component de digital în centru.

Dispunând de resurse integral in-house, atât pe partea de client service, strategie, creaţie (digital,mobile şi clasic), CRM, media planning&buying dar şi una dintre cele mai mari echipe interne de web&mobile development din România, Infinit serveşte clienţi precum: Rompetrol, Honda (auto şi moto), Praktiker, Medicover, Abbott, Generali România, British American Tobacco, Rin Group sau Volksbank .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button