EuropaTravelTrends

Încă nehotărâţi în privinţa vacanţei de vară? Mai bine faceţi planuri pentru iarnă!

skiChristian Tour, unul dintre cei mai mari touroperatori de pe piaţa locală de profil, a lansat recent oferta turistică pentru sezonul de iarnă 2013-2014.

Pachetele SkiPlus ale agenţiei cuprind oferte de cazare şi transport pentru cele mai hot staţiuni montane din Bulgaria şi Austria (Bansko, Tirol, Borovets, Carinthia), preţul unui astfel de sejur pornind de la 13 euro de persoană pentru o noapte.

Totodată, trebuie să ştiţi că dacă doriţi să vă rezervaţi din timp un pachet pentru perioada sărbătorilor de iarnă din acest an, sau pur şi simplu vă doriţi o escapadă pe unele dintre cele mai bune pârtii din Europa, ofertele din Bulgaria beneficiază de o reducere de early booking de până la 20%. bansko

Potrivit ofertei agenţiei de turism, durata minimă de cazare este între 3 şi 7 nopţi dacă optaţi pentru un pachet turistic în Bulgaria şi între 4 şi 7 nopţi pentru Austria. În acelaţi timp, avansul la înscriere pentru ofertele din staţiunile vecinilor de peste Dunăre este de cel puţin 30% din valoarea pachetului. Pentru o vacanţă în Austria trebuie să achitaţi jumătate din valoarea sejurului.

Potrivit celor mai recente informaţii din presă, agenţia de turism Christian Tour a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button