GadgetSmartphoneTablete

IFA Berlin: Vibe X, un nou smartphone premium Lenovo

vibe xLenovo a anunţat la expoziţia IFA 2013 din Berlin cele mai noi produse din portofoliul său PC Plus: telefonul inteligent Lenovo Vibe X, aflat în gama de telefoane Lenovo premium, şi tableta ultra-mobilă Lenovo S5000. Ambele dispozitive au un design rafinat, o perfomanţă de excepţie şi oferă o experienţă vizuală vibrantă.

Mai mult, telefonul Vibe X, remarcabil de subţire şi uşor, este echipat cu două puternice camere, amplasate pe cele doua suprafeţe, şi un ecran de mare rezoluţie, în timp ce tableta S5000 iese în evidenţă prin faptul că este una din cele mai subţiri şi uşoare tablete premium de şapte inci de pe piaţă. Cei care doresc stil şi funcţionalitate vor aprecia finisajul de pe spatele tabletei, gravat cu laser pentru a crea senzaţia unui material textil, precum şi accentele laterale cromate.

Lenovo Vibe X: Gata să captureze momentele importante din viaţă

Telefonul inteligent Lenovo Vibe X are o carcasă din policarbonat pentru un aspect premium, cu un finisaj gravat cu laser pentru un finisaj tactil 3D. Are o grosime de numai 6.9 mm (cât un creion), şi o greutate de mai mică decât a altor telefoane de aceeaşi dimensiune – doar 121 de grame (aproximativ cât cinci baterii AA). Uimitorul ecran IPS 20/20 Vision de cinci inci1 oferă imagini la o rezoluţie Full HD de 1920x1080px cu unghi larg de vizibilitate şi o claritate extraordinara asigurată de cei 440 pixeli/inch (PPI). Ecranul 20/20 Vision este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® Glass 3.

Lenovo Vibe X are două camere avansate pentru fotografii şi filme de mare calitate. Camera din faţă are cinci megapixeli şi un obiectiv superangular de 84 grade pentru a realiza fără efort încadrarea a imaginii. Camera este asistată de un editor software pentru a îmbunătăţi trăsăturile faciale. Camera de 13MP cu auto-focus de pe partea din spate a telefonului are de asemenea un flash LED.

Vibe X are o gamă întreagă de aplicaţii foto preîncărcate, pentru vizionarea, etichetarea şi organizarea imaginilor, precum şi afişarea acestora în aranjamente amuzante pe ecran. Utilizatorii pot de asemenea să creeze jocuri de puzzle şi să îşi personalizeze diverse jocuri din aceste imagini. Aplicaţia de fotografiere dispune de filtre şi setari personalizate, precum şi de opţiuni de editare şi distribuire a imaginilor foto şi video.

Lenovo Vibe X rulează sistemul de operare Android™ 4.2 şi are un procesor Quad-Core MTK 6589T de 1.5GHz. Cu o memorie de 2GB şi 16GB stocare internă, utilizatorii pot descărca şi instala zeci de aplicaţii, sute de melodii şi pot realiza mii de fotografii.

Lenovo continuă să îşi rafineze portofoliul de dispozitive inteligente prin adăugarea de noi caracteristici la popularul său telefon premium K900 2, , printre care culori noi ale carcasei (negru sau portocaliu) precum şi opţiuni de stocare de 16GB sau 32GB.

Tableta S5000: Continuă să fii mobil, elegant, conectat

Cu o grosime de numai 7.9 mm, tableta S5000 este una din cele mai subţiri de pe piaţă. Cântăreşte numai 246 de grame, aproape o cincime mai puţin decât multe din tabletele premium aflate în vânzare. Calităţile sale sunt vizibile începând cu ecranul de şapte inci şi 1280x800px, cu luminozitate de 350 nit şi unghi larg de vizionare full HD.

Camera tabletei S5000 le oferă utilizatorilor o experienţă HD foto şi video de excepţie. Camera din faţă, de 1.6MP, oferă o înaltă definiţie pentru conexiuni video de mare claritate, în timp ce camera de 5.0MP din spate realizează fotografii şi filme de mare calitate, inclusiv de la mari distanţe, şi poate scana de asemenea coduri QR.

Tableta S5000 rulează Android 4.2 (Jelly Bean) şi are un procesor Quad-Core Media Tek 8389 de 1.2 GHz, cu conectivitate opţională 3G HSPA+ 3. S5000 se bazează pe portul USB “On the Go” pentru extinderea spaţiului de stocare sau pentru încărcarea altor dispozitive, şi pe o baterie de 3450mAh pentru până la opt ore de navigare WiFi non-stop sau şase ore de vizionare filme HD, pentru a satisface toate dorinţele utilizatorilor de dispozitive mobile.

Aplicaţii inteligente Lenovo pentru salvare şi distribuire în siguranţă a conţinutului

Lenovo Vibe X şi S5000 au aplicaţii pre-încărcate care permit distribuirea uşoară a imaginilor, filmelor, şi documentelor, protecţia faţă de aplicaţiile software ostile, salvarea unor cópii de siguranţă şi recuperarea datelor importante. Pe Lenovo Vibe X utilizatorii pot de asemenea să lanseze aplicaţia Facebook pre-încărcată, îmbunătăţită cu un screensaver adiţional şi funcţii de notificare.

Preţuri şi disponibilitate 

Telefonul inteligent Lenovo Vibe X va fi disponibil în China din octombrie şi în ţări unde telefoanele Lenovo au intrat oficial pe piaţă, din Decembrie. Smartphone-ul Vibe X nu este disponibil în Europa. Telefonul K900 (negru şi portocaliu) cu 16GB/32GB este disponibil în China şi va fi disponibil în acest an în ţări în care telefoanele Lenovo sunt puse în vânzare oficial. Tableta S5000 va fi disponibilă din trimestrul patru al acestui an.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button