GadgetSmartphoneTrends

IFA Berlin: GALAXY Note 3, partenerul smart al lui GALAXY Gear

GALAXY Note3_set2Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note. Noul gadget lansat în cadrul târgului de electronice de la Berlin, oferă un ecran mai mare și optimizat pentru cea mai bună experiență de vizualizare și multitasking, iar în ceea ce privește S Pen introduce o serie de îmbunătățiri ce fac utilizarea zilnică mai ușoară și mai rapidă.

„Am lansat primul GALAXY Note în 2011 și am introdus atunci o nouă categorie de dispozitive smart. Succesul GALAXY Note ne-a întărit convingerea că utilizatorii își doresc funcții performante pentru dispozitivele lor smart, dar mai ales acele funcții care le fac viața mai bună,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al Diviziei IT & Mobile din cadrul Samsung Electronics.

Anunțat concomitent cu GALAXY Note 3, GALAXY Gear este un nou concept de dispozitiv, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare clipă și să rămână permanent conectați. GALAXY Gear va notifica utilizatorii și le va oferi posibilitatea de a previzualiza mesajele și email-urile primite pe Note 3. Acesta oferă o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența GALAXY Note 3. Când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY și funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

IFA 2013: GALAXY Gear, revelaţia anului în tehnologie, prezentat oficial la Berlin

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, fiind mai subțire (8,3 mm) și mai ușor (168g), și având o baterie ce oferă o durată de viață mai lungă (3.200 mAh). De asemenea, echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart și un indice ridicat de redare a culorilor, Samsung GALAXY Note 3 le permite utilizatorilor să capteze fiecare moment important al vieții lor, chiar și atunci când iluminarea este scăzută. Samsung GALAXY Note 3 oferă cele mai noi tehnologii LTE, fiind compatibil cu numeroase benzi de frecvențe. Având cea mai mare memorie RAM din industrie, 3GB, GALAXY Note 3 este mai rapid și mai performant.

Noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe prin oferirea posibilității de îndeplinire a task-urilor zilnice cu doar un click. Acesta a fost creat pentru a facilita comunicarea dintre utilizator și dispozitiv cu ajutorul unor funcții unice de control.

Aplicația S Note este o soluție completă ce le permite utilizatorilor să ia notițe cu ușurință, să le organizeze și să le editeze datorită interfeței user-friendly și a funcției Easy Chart. S Note se poate sincroniza acum cu Evernote sau cu un cont Samsung și permite activarea unei opțiuni pentru accesarea conținutului de pe dispozitive diferite. În plus, atunci când un utilizator dorește să capteze de pe internet doar o parte a unei imagini, noul Easy Clip permite delimitarea aproximativă a unei porțiuni din imagine pentru a o converti ulterior cu margini clar definite.

Cu ajutorul noului Multi Window, utilizatorii pot comuta fără probleme între aplicații, fără a închide fereastra sau a deschide o nouă pagină, pentru a permite creșterea productivității și folosirea mai multor programe simultan. De asemenea, utilizatorii pot rula o aplicație în două ferestre în același timp.

Samsung GALAXY Note 3 aduce și o îmbunătățire a Group Play – partajarea video. Inițial introdusă odată cu GALAXY S4, Group Play le permite utilizatorilor să redea aceeași muzică, să joace jocuri împreună și să partajeze documente. Acum, utilizatorii pot să partajeze fișiere video și conținut împreună cu prietenii lor. De asemenea, ei pot conecta până la cinci dispozitive unul lângă altul pentru a crea experiența de vizionare a unui ecran mare.

Noul GALAXY Note 3 oferă un grad sporit de confidențialitate și securitate cu ajutorul Samsung KNOX. Utilizatorii pot activa Samsung KNOX cu ușurință, astfel că pot rula și stoca aplicații și informații sensibile din punct de vedere al securității, într-un mediu protejat, numit „container”.

Disponibil în 2 variante, cu memorie internă de 32GB sau 64GB, împreună cu un slot suplimentar pentru card microSD, Samsung GALAXY Note 3 și GALAXY Gear vor fi lansate începând cu 25 septembrie în peste 140 de țări din întreaga lume.

GALAXY Note 3 va fi expus la standul Samsung Nr. 20 la IFA 2013, între 6 și 11 septembrie 2013.

Specificații tehnice Samsung GALAXY Note 3

Rețea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 4 150/50Mbps): până la 6 benzi de frecvențe (în funcție de piață)

Procesor

LTE 2.3 GHz Quad-Core

3G 1.9 GHz Octa Core ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz)

(în funcție de piață)

Display

5,7 inci (144,3mm)  Full HD Super AMOLED (1920 x 1080)

OS

Android 4.3 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală (Spate): Senzor BSI 13 Megapixeli, Auto Focus cu Stabilizare Smart Stabilization, LED Flash (High CRI) și Zero Shutter Lag

Secundară (Frontală): Senzor BSI 2 Megapixeli cu Stabilizare Smart, înregistrare Full HD @30fps

Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call

Înregistrare: UHD 30fps, Smooth motion (FHD 60fps), Slow motion (HD 120fps)

Moduri: Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Golf, Surround shot, Live effect

Video

Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVC

Înregistrare & Redare: Full HD (1080p), UHD (*poate diferi în funcție de piață)

Audio

Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, AMR-NB/WB, Vorbis, FLAC(*), WAV(*)

(*) Ultra High Quality Audio (~192KHz, 24 bit) support

Funcții optimizate S Pen

Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window

S Note, Multi Window, new Easy Clip, Direct Pen Input

Funcții suplimentare

Group Play: Share Music, Share Picture, Share Video, Share Document, Play Games

Story Album, S Translator

Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View

Samsung Apps, Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling), Samsung WatchON

S Voice™ Hands Free, S Health

Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

Auto adjust touch sensitivity (Glove friendly)

Samsung Link, Screen Mirroring

Safety Assistance, Samsung KNOX

Servicii Google Mobile

Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play Books

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger

Conectivitate

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

GPS / GLONASS

NFC,  Bluetooth® v 4.0 (LE)

IR LED (Remote Control), MHL 2.0

Senzori

Gesture, Accelerometer, Geo-magnetic, Gyroscope, RGB

Proximity, Barometer, Temperature & Humidity, Hall Sensor

Memorie

32/ 64 GB User memory + microSD slot (până la 64GB)

3GB RAM

Dimensiuni

151,2 x 79,2 x 8,3mm, 168g

Baterie

Baterie standard baterie, Li-ion 3.200 mAh

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button