GadgetPC & Laptop

IFA 2013: LG îşi lărgeşte portofoliul cu noul PC All-In-One

LG IPS Monitor MA73LG va dezvălui, în cadrul IFA 2013, desfăşurat în Berlin, Germania, noul model de PC All-In-One (V960), parte a portofoliului UltraWide IPS 21:9. Modelul extinde deja gama complexă pentru vizionare şi câştigă teren în zona PC. Tot în cadrul IFA 2013, LG va prezenta şi noile monitoare 29EA73, 29EB73 şi 29MA73. Gama largă IPS 21:9 UltraWide oferă consumatorilor o multitudi-ne de opţiuni care îmbunătăţesc multitasking-ul şi intensifică experienţa divertismentului.

“De la momentul lansării primului monitor cu formatul imaginii de 21:9, de acum un an, interesul consumatorului în această nouă categorie de display a crescut foarte mult”, a declarat Hyoung-sei Park, conducătorul diviziei de business LG Electronics. “PC-ul All-In-One din IPS-ul 21:9 UltraWide va consolida reputaţia LG ca lider în acest nou seg-ment UltraWide.”

PC-ul All-In-One al IPS 21:9 UltraWide e un desktop avansat care oferă toate  avantajele unui monitor 21:9. Modelul V960 rulează Windows 8, oferind o experienţă PC completă şi include GPU-ul NVIDIA GeForce GT 640M pentru procesare avansată de grafică, făcându-l set-up-ul ideal pentru gameri şi pentru cei care au nevoie de grafică de calitate şi performanţă înaltă. Unitatea extinsă de 29 de inci oferă funcţia picture-in-picture (PIP), permiţând utilizatorilor să navigheze pe internet în timp ce privesc la televizor. De asemenea, PC-ul AIO de la LG este dotat cu o tastatură şi un mouse pentru o experienţă deosebită imediată.

29MA73-ul este echipat nu doar cu un TV tuner, dar este prevăzut şi cu Extra View, care permite ca o parte din ecran să fie utilizată pentru a accesa un program TV sau altă aplicaţie, pentru o experinţă IPTV deplină. Mai mult, nou 29EB73 include un suport ergonomic care poate fi ajustat uşor la cea mai confortabilă înălţime, ajutând la reducerea stresului din birou.

Gama de 29 de inci din partea IPS 21:9 UltraWide de la LG face multitasking-ul mult mai comod, cu o suprafaţă de ecran extra, pentru afişarea unui conţinut mai mare şi pentru mai multă informaţie dispusă pe un singur ecran. Potrivit perfect nevoilor profe-sionistului modern, aceste display-uri impresionante sporesc multitasking-ul cu trăsăturile 4-Screen Split şi Dual Link-up. Aceste dispozitive avansate sunt potrivite şi gamerilor şi împătimiţilor de filme, formatul de imagine 21:9 făcând vizionarea mai captivantă. Seria IPS 21:9 UltraWide este compatibilă cu Mac, Mobile High-Definition Link (MHL), HDMI şi DisplayPort, transformând PC-urile în centre de divertisment puternice, fiind capabile să afişeze sau să transmită conţinut de pe o gamă largă de dispozitive.

Calitatea imaginii monitoarelor IPS de la LG a primit numeroase certificări şi premii din partea industriei, cum ar fi Premiul Plus X din Germania. Cu ajutorul tehnologiei de afişare din partea LG IPS sunt reproduce culorile vii, naturale, cu un unghi de vizionare foarte larg şi o imagine fluentă care diminuează tensiunea pentru ochi.

Produsele PC pentru Home Entertainment, premiate din partea LG, incluzând cele mai noi Ultra PC-uri şi Tab-Book-uri, vor fi expuse la IFA 2013 în Hall 11.2 din Messe   Berlin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button