GadgetSmartphoneTrends

HTC prezintă oficial noul flagship smartphone HTC One (M8) şi îl duce în portofoliul a 230 de operatori telecom – Galerie foto!

DSC_0631Producătorul taiwanez de electronice HTC, unul dintre principalii jucători din industria internaţională de profil, a lansat oficial în cadrul unui eveniment care s-a desfăşurat la New York începând cu ora 11 (17:00 ora României) noul smartphone flagship al său, HTC One (M8).

Cu toate că poartă acelaşi nume ca şi predecesorul său, lansat anul trecut, şi care, potrivit CEO-ului HTC, Peter Chou, este “cel mai bine vândut telefon din istoria HTC”, noul gadget prezentat de companie are câteva feature-uri speciale şi un design mai atrăgător.

Astfel, HTC One (M8) are un ecran de 5 inci, cu afisaj full HD (1080p). Carcasa se evidenţiază prin contururi curbate, mai subţiri, care asigură o aderenţă mai bună a telefonului în palmă.

Gadget rumors: informaţii cheie despre noul HTC One, “scurse” pe Twitter cu o zi înainte de lansarea oficială

Compania a revoluţionat designul şi calitatea noului model prin faptul că acesta este creat în întregime din metal şi sticlă (peste 90% din carcasă este din metal). “Noul gadget nu are margini cu policarbonat, este doar din sticlă şi metal. Totodată, designerii au renunţat la marginile dure”, au anunţat reprezentanţii HTC în cadrul evenimentului.

Totodată, noul HTC One (M8) este dotat cu un processor quad-core de 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 801 şi este compatibil cu tehnologia 4G LTE. Smartphone-ul rulează cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, şi afişează o interfaţă nouă HTC Sense 6. “Fanii telefonului îşi vor putea personaliza Sense cu diferite culori şi teme grafice”, au mai spus aceştia.

Acest model are o interfaţă BlinkFeed mai intuitivă şi care oferă utilizatorului posibilitatea de a scrolla pentru răsfoirea fluxului de ştiri, fiind asemănătoare cu cea a news read-erului Flipboard.

Noul HTC One (M8) aduce noutăţi şi în domeniul foto, fiind primul smartphone din lume care îmbină tehnologia Duo Camera cu modulul ingenios HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash şi cu înregistrare video Full HD (1080p). Acesta dispune şi de o cameră frontală wide-angle de 5 MP.

În ceea ce priveşte durata de viaţă a bateriei, aceasta este cu 40% mai mare comparativ cu modelul anterior, gadgetul având şi un Power Saving Mode. Încărcată la maxim, bateria va oferi putere de funcţionare pentru 14 zile, timp în care pot fi preluate apeluri, mesaje text şi e-mail-uri. Modul de salvare energie poate fi activat manual sau automat şi furnizează timpi adiţionali de stand-by – 60 ore în plus pentru baterie 20%, 30 ore în plus pentru baterie 10%, 15 ore în plus pentru 5% baterie.

Nu în ultimul rând, HTC One (M8) dispune de tehnologia BoomSound care creează un sunet de claritate excepţională. Puterea sunetului este sporită cu 25% faţă de predecesorul HTC One.

Potrivit reprezentanţilor HTC, noul gadget va fi disponibil din luna aprilie în portofoliile a 230 de operatori telecom din 100 de ţări. În ţara noastră, device-ul va fi disponibil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote.

Specificaţii tehnice:

  • Size – 146.36 x 70.6 x 9.35 mm
  • CPU Speed – Qualcomm® Snapdragon™ 801, quad-core CPUs
  • Weight – 160g
  • Platform Android – Android™ with HTC Sense™
  •  – HTC BlinkFeed™
  • Display – 5.0 inch, Full HD 1080p
  • SIM Card Type – nano SIM
  • Available storage – approximately 10GB (for 16GB) /24GB (for 32GB)  storage available for user content

DSC_0728

 

DSC_0720

 

DSC_0718

 

DSC_0708

 

DSC_0674

 

DSC_0626

 

DSC_0740

 

DSC_0609

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button