GadgetTablete

HP a lansat EliteBook Revolve, un nou gadget convertibil cu afişaj senzitiv

HP20121109328HP a anunțat, astăzi, în cadrul unei întâlniri informale, că îşi extinde portofoliul de tablete business, cu un EliteBook care se dă peste cap pentru rezultate mai bune. Altfel spus, HP a lansat în România o tabletă convertibilă de nouă generaţie, HP EliteBook Revolve — un computer portabil cu afişaj senzitiv care se roteşte pentru a le permite utilizatorilor să îşi partajeze munca şi se pliază pentru a deveni mobil, ca o tabletă. HP EliteBook Revolve va fi disponibil în România începand din iunie 2013 cu un preţ recomandat de producător de 1.199 euro fără TVA.

Cu abilitatea de a se transforma dintr-o mişcare pentru a oferi o soluţie convertibilă care se potriveşte oricărei nevoi, HP EliteBook Revolve este creat pentru clienţii de business care au nevoie de un computer portabil ultrasubţire şi de o tabletă cu afişaj senzitiv. Gestionat de cele mai recente procesoare Intel® Core™ de a treia generaţie şi optimizat pentru Windows® 8, HP EliteBook Revolve oferă performanţă incredibilă şi elementele vizuale ale unui computer portabil complet, alături de flexibilitatea de a se transforma într-o tabletă cu afişaj senzitiv high-definition (HD).

HP a lansat şi HP Multi-Tablet Charging Module care alimentează rapid şi uşor până la 10 PC-uri tabletă folosind o singură priză electrică. Potrivit pentru diferite medii, modulul protejează toate tabletele conectate cu un mecanism de blocare şi o încuietoare de securitate pe dispozitivul de răsucire.

HP mizează pe faptul că angajaţii îşi doresc dispozitive informatice care să lucreze flexibil aşa cum o fac ei, fiind capabile să se adapteze la orice situaţie. Gerwald van der Gijp, Director commercial Products, Personal Computer Business Unit, HP EMEA susține că HP şi-a asumat angajamentul de a se asigura că portofoliul Elite de soluţii pentru tablete le oferă clienţilor caracteristicile de care au nevoie pentru o productivitate maximă, cu un design de care să se mândrească, toate acestea fără a sacrifica serviciile de clasă şi protecţia care vă ajută să utilizaţi fără griji tehnologia IT.

Astfel, HP EliteBook Revolve este creat pentru persoanele active, având afişaj senzitiv care se roteşte pentru a le permite utilizatorilor să partajeze lucrările, se răsuceşte şi se pliază, făcându-se ultramobil ca o tabletă. Revolve reprezintă a doua generaţie din gama HP de tablete convertibile, având toate atuurile pentru a obţine rezultate, inclusiv:

–              Windows 7 Pro sau Windows 8 Pro pentru o experienţă PC completă, gestionat de cele mai recente procesoare Intel.

–              Având un afişaj HD cu diagonală de 11,6 inch, cu o greutate de 3,04 lb/1,4 kg oferă libertatea mobilităţii fără a sacrifica performanţa.

–              Reglare automată la orientarea ecranului, luminozitate în funcţie de poziţie, precum şi o tastatură de dimensiune completă, iluminată din fundal.

–              Camera HD de 720p, sistem de  microfon dual, DTS Studio Sound şi software-ul CyberLink YouCam inclus facilitează comunicarea şi accesul video web HD.

–              Materiale premium, inclusiv geamul durabil, rezistent la zgâriere Corning Gorilla® Glass® 2 şi un şasiu integral din magneziu.

–              Capabilităţi de andocare pentru conectarea rapidă a unui monitor extern, tastatură, mouse, porturi suplimentare sau a unei imprimante.

–              3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort şi NFC pentru productivitate simplă, sigură on-the-go, plus capabilităţi comune de andocare pentru conectivitate totală la birou.

–              Componente la clasă de întreprindere şi opţiuni de unităţi de stocare de tip SSD de până la 256 GB cu tehnologie Intel Rapid Start, gata în numai 5 milisecunde.

Totodată, HP Revolve este dotat cu toate instrumentele necesare pentru implementarea şi gestionarea în siguranţă a unei flote într-o întreprindere:

–              Instrumente IT precum Active Directory, domain join, PXE boot support şi o gamă de soluţii HP Client Management, care permit implementarea sigură şi gestionarea eficientă a flotei.

–              HP Client Security pentru protecţie la fiecare nivel, inclusiv HP BIOS Protection şi Microsoft Defender sau Microsoft Security Essentials; un cip de securitate încorporată TPM, certificat, pentru criptarea datelor şi patru ani de HP Absolute Data Protect pentru a ajuta şi mai mult la protejarea dispozitivului, datelor şi identităţii utilizatorului.

–              HP Global Series şi HP Custom Integration Services pentru simplificarea implementării într-o întreprindere răspândită în întreaga lume având configurări globale consistente şi opţiuni de personalizare, cum ar fi încărcarea imaginii corporative.

–              Imprimare directă pe orice imprimantă ePrint HP sau o imprimantă HP legată la reţea fără a fi nevoie de descărcarea driverelor. Software-ul HP ePrint le permite utilizatorilor şi să imprime de la distanţă la peste 24.000 de locaţii publice, cum ar fi hoteluri şi retaileri de servicii de business.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button