GadgetTrends

High definition cooling – un nou concept pentru combinele frigorifice Hotpoint

Combina frigorifica HOTPOINT ENBGH 19223 FWIndesit, unul dintre liderii europeni pe segmentul producţiei de aparate pentru uz casnic, lansează o nouă gamă de combine frigorifice Hotpont, sub conceptul High Definition Cooling.

Răcirea de înaltă definiție transformă aparatele frigorifice în mediul ideal pentru păstrarea prospeţimii şi calităţii alimentelor, prelungindu-le durata de valabilitate într-un mod complet natural.

“Consumatorul român este tot mai atent la cumpărăturile pe care le face, dorind garanția unui aparat frigorific care protejează alimentele, păstrându-le calitățile naturale și evitând risipa acestora. Răspunzând acestor cerinţe, Hotpoint a lansat colecția de combine frigorifice, un aliat pentru depozitarea optimă a alimentelor pentru fiecare familie în parte.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România.

Răcirea de înaltă definiție este caracterizată de Air Tech Evolution și Hygene Advance.  Air Tech Evolution, tehnologia avansată No Frost garantează o temperatură constantă în interiorul frigiderului şi o răcire mult mai rapidă, dublând durata de valabilitate a alimentelor.

Deoarece o bună igienă a frigiderului este cea mai importantă condiţie pentru păstrarea optimă a alimentelor, combinele frigorifice Hotpoint sunt dotate cu tehnologia Hygene Advance, un tratament cu ioni de argint a pereţilor interiori ai aparatului frigorific. Hygene Advance reprezintă o soluţie naturală, permanentă ce previne formarea mucegaiului şi a bacteriilor, asigurând în acelaşi timp mediul ideal pentru păstrarea optimă a alimentelor.

Combinele frigorifice 70 cm din colecția Hotpoint 2013,  ENBGH 19223 FW și ENBLH 19221 F sunt dotate și cu funcții speciale precum I Care, Holiday, Super Cool și Super Freeze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button