Travel

Happy Tour, plus 16% pe segmentul de evenimente de la începutul anului

happy_tourHappy Tour, cea mai mare agenție de turism din România după cifra de afaceri, anunță o creștere de 16% a veniturilor încasate din evenimentele corporate (M.I.C.E.), de la începutul anului în curs.

În anul 2012, echipa de M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions) a Happy Tour a gestionat aproximativ 1.500 de evenimente la care au participat peste 45.000 de persoane.

Cel mai mare eveniment al Happy Tour din anul 2012 a fost o conferință de vânzări cu 1.500 de participanți, iar cel mai mare buget de eveniment pentru anul 2012 a fost de 400.000 euro, pentru o conferință de vânzări ce a inclus și servicii VIP premium: transfer cu avion privat sau cu elicopter, locații exclusiviste și un concept unic.

“Industria M.I.C.E din România este într-o continuă dezvoltare și adaptare la condițiile economice actuale. În prezent, 70% dintre evenimentele organizate de noi se desfășoară în România și 30% în străinătate, aici ajutându-ne foarte mult și experiența noastră în organizarea de călătorii de business în sistem de incentive. Organizăm evenimente variate, de la reuniuni exclusiviste cu 10-15 participanți, la petreceri tematice, seri de gală, conferințe, cursuri sau seminarii cu câteva sute de persoane”, a declarat Izabela Glomnicu, Events Manager Happy Tour.

Potrivit lui Javier Garcia del Valle, CEO al Happy Tour Group, strategia agenţiei este ca în decurs de trei ani, segmentul organizării de evenimente să aducă 20% din încasările totale ale Happy Tour. În prezent, divizia de M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions) totalizează 8% din întreaga activitate a agenției de turism. Cifra de afaceri a Happy Tour în anul 2012 a fost de 41 milioane euro.

De 12 ani liderul agențiilor de turism din Romania, Happy Tour a fost înființată în anul 1996 ca o afacere de familie. La sfârșitul anului 2007, compania a fost achiziționată de GED Capital. Începând din anul 2011, Happy Tour Group este partenerul în România al FCm Travel Solutions – o rețea mondială de companii de turism, prezentă în 75 de țări.

Cifra de afaceri pe anul 2012 a grupului Happy Tour a fost de peste 57 de milioane de euro, iar pentru 2013 cifra de afaceri estimată este de 70 de milioane de euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button