BusinessCompanii

GTS Telecom: business solid și creșterea profitului în 2013

GTSGTS Telecom, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații bazate pe infrastructură din România, parte a grupului GTS Central Europe, anunță rezultatele financiare pentru 2013. 

În 2013, GTS Telecom a înregistrat o creștere de 12% a profitului EBITDA, la 5,68 milioane de euro, față de anul precedent. Cifra de afaceri a companiei s-a menținut constantă, la 19,24 milioane de euro, în timp ce investițiile în rețea, data center și infrastructura cloud au fost prioritare în 2013.

„Anul 2013 a fost marcat de o evoluție constantă și de o rentabilizare a afacerilor în România, pe o piață competitivă în ceea ce privește prețurile. Echipa GTS Telecom s-a concentrat pe creșterea calității tehnologiilor și serviciilor pe care le oferim, astfel încât avem un grad ridicat de retenție a portofoliului de clienți și am obținut o creștere importantă a profitabilității”, a declarat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Numărul contractelor pentru servicii de colocare și de cloud de tip Infrastructura ca Serviciu (IaaS) furnizate de GTS Telecom în România a continuat să crească după ce compania a finalizat o investiție de peste 600.000 de euro în 2013. GTS Telecom și-a extins cu 25% suprafața centrului de date şi a implementat o nouă platformă dedicată de cloud în Bucureşti, cu cele mai noi tehnologii în domeniu.

„Vom continua să fim prima opțiune a companiilor și în 2014, mai ales că noua platformă de cloud GTS Telecom din București reduce considerabil timpul de implementare în care clienţii vor putea să îşi configureze şi încarce datele şi oferă acces mult mai rapid la informaţiile de business critice. La acest avantaj tehnic se adaugă echipa specializată, care oferă clienților noștri flexibilitate și servicii de cea mai bună calitate”, a adăugat Răzvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Încă din 2011, GTS este activă în sectorul serviciilor cloud, fiind una dintre companiile care au pus bazele acestui tip de tehnologie în regiune. Cu o gamă completă de servicii de Cloud (Infrastructura ca Serviciu: IaaS) de tip public, hibrid și privat, storage și backup în timp real, GTS se adresează segmentului de organizații medii și mari, fiind furnizorul preferat de numeroase companii de top din România, dar și internaționale.

Soluțiile de cloud computing furnizate de GTS Telecom oferă avantajul unui uptime de 99,99% şi al unei platforme state-of-art. Pe lângă rapiditatea de instalare și soluțiile personalizate fiecărui tip de business în parte, serviciile de virtualizare GTS Telecom oferă redundanță la toate nivelurile și o echipă pregătită și dedicată clienților 24/7.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button