GadgetTablete

GOCLEVER lansează în România două noi tablete ORION

GOCLEVER_ORION70_02GOCLEVER anunţă extinderea portofoliului de tablete cu două noi modele: GOCLEVER ORION 70, destinat utilizatorilor care caută un dispozitiv compact şi eficient, și GOCLEVER ORION 101, pentru pasionații de tehnologie, care doresc stil şi perfomanţe de top.

Ambele modele ţintesc utilizatorii cu un stil de viaţă activ, care simt nevoia să fie conectaţi în permanenţă la conţinutul de divertisment digital sau care au nevoie de un spaţiu de muncă mobil. Noile tablete ORION combină un design elegant şi modern, cu performanţa asigurată de specificaţii de top.

Concepute deopotrivă pentru a face faţă celor mai solicitante jocuri mobile disponibile în Play Store, rularea în paralel a mai multor aplicaţii de tip office, pentru navigarea pe Internet ori vizionarea de filme la rezoluţie Full HD, tabletele Orion oferă cel mai bun raport calitate-preţ.

GOCLEVER ORION 101

Deşi au fost concepute iniţial pentru divertisment, tabletele s-au dovedit a fi foarte utile şi în spaţiul de birou. Cel mai bun exemplu este modelul ORION 101, urmaşul cunoscutului GOCLEVER Tab R105BK, care se adresează utilizatorilor business, aflaţi în căutarea unui dispozitiv cu design ergonomic, cu tastatură încorporată şi cu performanţe remarcabile.

GOCLEVER_ORION101_01Echipat cu un procesor ultra-rapid cu patru nuclee, un ecran IPS de 10 inch (cu o rezoluţie maximă de 1280×800 pixeli) şi o tastatură QWERTY, ORION este ideal pentru redactarea documentelor, editarea de emailuri sau realizarea de prezentări. Tastatura este una neconvenţională, comunicând cu tableta prin bluetooth şi oferind astfel flexibilitate maximă utilizatorilor. ORION 101 poate fi folosit ca un notebook clasic, prin combinarea tabletei cu tastatura, în timp ce standardul Bluetooth 2.0 permite şi folosirea tastaturii în mod wireless. În timpul transportului tastatura poate fi folosită pe post de husă de protecție pentru tabletă.

ORION 101 este livrată cu sistemul de operare Android 4.1, update-ul la Android 4.2 fiind disponibil prin update Over The Air (OTA). Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

GOCLEVER_ORION101_02Proiectată pentru a oferi o experienţă plăcută de folosire şi pentru a putea rula mai multe aplicaţii simultan (multitasking) tableta se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 2 GB de memorie DDR3. Cele mai importante documente, alături de aplicaţii şi fişierele audio/video pot fi stocate atât pe memoria flash încorporată de 16 GB, cât şi pe carduri microSD cu capacităţi de până la 32 GB.

Dispozitivul cântăreste doar 600 g (876 g cu tastatură) și este echipat cu o baterie de 6200mAH (care asigură o durată de funcţionare de până la 6 ore), două camere (una frontală de 0,3 MP şi o cameră de 2 MP în spate), port mircoUSB OTG, port miniHDMI, un difuzor, un microfon şi o ieşire audio de 3,5 mm.

GOCLEVER ORION 70

Tableta ORION 70 este potrivită atât pentru navigarea pe Internet, cât şi pentru rularea de jocuri sau vizionarea de filme la rezoluţie Full HD, fiind soluţia perfectă pentru cei care caută cel mai bun raport calitate-preţ.

GOCLEVER_ORION70_02Dispozitivul se bazează pe un procesor cu patru nuclee Allwinner A31s de 1GHz (Cortex A7), un GPU cu opt nuclee PowerVR SGX544MP2 şi 1 GB de memorie DDR3. Această configuraţie asigură rularea fără probleme şi a celor mai pretenţioase aplicaţii şi jocuri, respectiv vizonarea fluidă a conţintului video Full HD.

Ecranul de 7 inch cu o rezoluţie maximă de 1024×600 pixeli redă culori naturale şi transformă munca pe tabletă într-o adevărată plăcere. Confortul este sporit şi de husa opţională cu tastatură încorporată, care facilitează folosirea aplicaţiilor de tip Office sau scrierea de emailuri.

GOCLEVER_ORION70_01

ORION 70 dispune de cea mai nouă versiune de Android (4.2), update-urile viitoare ale sistemului de operare putând fi descărcate prin serviciul OTA oferit de GOCLEVER. Conexiunea la reţea şi la Internet se face prin intermediul modului Wi-Fi b/g/n.

Dispozitivul oferă 8 GB spaţiu de stocare sub formă de memorie flash încorporată, ce poate fi extinsă prin carduri microSD cu capacitate maximă de 32GB.

ORION 70 dispune şi de o camera frontală care permite desfăşurarea de videoconferinţe pe Skype şi de opţiuni avansate de conectare: microUSB OTG, miniHDMI şi ieşire audio de 3.5mm.

Noile tablete GOCLEVER, ORION 70 şi ORION 101 sunt disponibile în oferta distribuitorilor autohtoni începând cu preţurile de 399 lei, respectiv 899 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button