BusinessInvestitii

Global City Business Park are în plan noi investiţii pentru chiriaşi

Global City_1Reprezentanții Global City Business Park, unul dintre principalele proiecte de birouri din zona Pipera deţinut de fondul de investiţii Global Finance, au anunţat, astăzi, în cadrul unui eveniment de presă, noi investiţii în facilităţi suplimentare pentru chiriaşi. În paralel, Global City Business Park a finalizat procesul de preevaluare pentru obţinerea certificării de clădire verde LEED.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park dispune de o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp, în două clădiri. În plus, proiectul are o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat în octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

În următoarea perioadă, Global City Business Park va demara o serie de lucrări de reasfaltare a parcării exterioare din faţa complexului, dar şi a drumurilor de acces din lateralele clădirilor. De asemenea, sunt în plan lucrări de reamenajare a spaţiilor verzi.

În plus, în următoarea perioadă ar putea fi deschise noi facilităţi, principalul obiectiv fiind oferirea de servicii complete pentru sporirea confortului celor 2.400 de angajaţi ce lucrează în cadrul Global City Business Park, cât şi creşterea interesului altor posibili clienţi.

Vrem să facem spaţiul cât mai eficient şi să optimizăm costurile şi pentru chiriaşi. Dincolo de toate acestea, în acest moment, Global City Business Park este în proces de obţinere a certificării LEED de clădire verde. Astfel, procesul de preevaluare a fost finalizat, urmând a fi stabilită procedura de implementare. Certificarea LEED de clădire verde va fi astfel acordată în următoarele 12 -18 luni

Ivana Bozjak, Partener si Head of Real Estate in cadrul Global Finance

Chiriaşii din cadrul Global City Business Park pun preţ pe calitatea serviciilor şi a facilităţilor oferite. Un aspect important pentru aceştia este existenţa spaţiului extins, de 4.000 de metri pătraţi, destinat retailului, unde au acces, în acest moment, la un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, 2 ATM-uri şi un magazin Inmedio.

De asemenea, asigurarea transportului către Global City Business Park cu ajutorul unui shuttle bus direct de la staţia de metrou Pipera este importantă pentru chiriaşi.

În ceea ce priveşte alte beneficii, specificaţiile tehnice superioare ale clădirii, eficienţa şi flexibilitatea spaţiului disponibil pentru închiriere ce poate fi amenajat în funcţie de nevoile clienţilor, cu un nivel foarte bun de ocupare al spaţiului, sunt aspecte importante. Raportul calitate – preţ şi costurile scăzute de mentenanţă, comparativ cu alte proiecte similare, sunt, de asemenea, beneficii de care clienţii ţin cont.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button