AccesoriiFashion

Gențile maxi, statement sau clutch-urile STACCATO … în trendurile verii

vacantaVara aceasta este timpul culorilor statement, al imprimeurilor curajoase și al modelelor îndrăznețe. Este și sezonul ieșirilor în oraș, al evenimentelor și al petrecerilor, iar designerii STACCATO propun pentru fiecare ocazie modele de genți în tendințe care să evidențieze orice outfit ales, cu prețuri promoționale, reduse până la 70%.

Genți maxi

Geanta de zi cu zi, încăpătoare, este ideală atât la serviciu, cât și pentru ieșirile la terasă direct după birou, fiind suficient de spațioasă pentru lucrurile esențiale, precum agenda, telefonul, tableta, dar și pentru trusa de make-up. În culori vibrante, precum portocaliu aprins, albastru intens sau galben electric, gențile pot deveni cu ușurință elementele eye catchy ale ținutei.

Genți statement

Designerii STACCATO propun piese în culori statement, cu elemente metalice și printuri diverse, care pot fi purtate pe umăr sau cross body, fiind perfecte pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau pentru plimbările lejere de weekend.

Clutch-uri și mini genți

În culori clasice, precum negru sau nude, clutch-urile sau mini gențile completează perfect orice ținută pentru un eveniment de seară. Modele în culori puternice pot fi combinate cu un outfit mai îndrăzneț pentru un look care va întoarce cu siguranță toate privirile.

Pentru genți, cât și pentru pantofi, STACCATO oferă prețuri promoționale, mai mici cu până la 70% la zeci de modele aflate la reducere. Promoția este valabilă până la 31 august.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button