AccesoriiFashion

Destinaţii de vacanţă alături de PANDORA

2Vara este anotimpul vacanțelor, sezonul în care explorăm țări noi și ne relaxăm în locuri de poveste. PANDORA ți-a pregătit o serie de talismane care să-ți amintească de locurile frumoase pe care le-ai vizitat deja sau urmează să le vizitezi vara aceasta.

Ce destinație de vacanță ai ales pentru vara aceasta? Parisul? Poți avea un talisman cu Tour Eiffel și o valiză cu inscripția Paris. Sau poate Londra? Ai de ales între talismanul Big Ben și celebrul autobuz double-decker cu steagul Marii Britanii..

Pentru a-ți aduce aminte de Veneția avem pentru tine un talisman gondolă, iar pentru călătoria la Roma alege talismanul înfățișând Colloseum-ul. Pentru city-break-ul în Barcelona este perfect talismanul Sagrada Familia, iar pentru Berlin, talismanul Poarta Brandenburg.

Iar pentru cei care sunt mereu în căutarea adrenalinei, PANDORA a pregătit un talisman scooter roșu care să marcheze plimbările din serile de vară sau talismanul balon cu aer pentru a-ți aminti de experiențele inedite din vacanțe.

Şi pentru pasionații de călătorii indiferent de destinație, PANDORA a pregătit talismanele avion şi aparat foto.Te așteptăm în magazinele PANDORA să le descoperi!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button