GadgetTrends

Gadget trends: Panasonic și noile telefoane DECT

panasonic telefon DECTPanasonic a anunțat patru noi modele de top din gama de telefoane digitale fără fir (DECT) – KX-TGE220, KX-TGC220 și KX-TGB210 – toate oferind calitate remarcabilă a convorbirilor, un design subțire și elegant cu o interfață ușor de utilizat.

Cu un ecran widescreen alb-negru, butoane mari și compatibil cu dispozitivele auditive, KX-TGE220 este proiectat pentru a fi utilizat cu uşurinţă, fiind dotat în acelaşi timp cu un ecran LCD ce poate fi uşor de citit, o interfață intuitivă și un design clasic, compact. Modelul KX-TGC220 are o formă compactă şi elegantă – o completare perfectă pentru orice casă contemporană şi minimalistă. De asemenea, modelul  KX-TGB210 cu un design pop şi casual este disponibil în mai multe culori – negru, alb, roşu, albastru, roz, și albastru pastel (Pastel bleu) – având astfel un stil care se potriveşte în fiecare casă.

Inteligenţă în gestionarea apelurilor

Gama de telefoane Panasonic DECT oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni de blocare pentru a avea un control complet asupra apelurilor nedorite. Fiecare dintre noile telefoane fără fir Panasonic (cu excepția KX-TGB210) dispune de funcţia Nuisance Call Block care vă permite să blocaţi apelurile frustrante ale telemarketerilor şi apelurile scumpe din străinătate.  Pot fi înregistrate până la 50 de numere individuale, alături de grupuri întregi de numere blocate. Opţiunea permite, de asemenea, respingerea apelurilor când numărul apelantului nu este vizibil.

Modul “Nu deranjați” este, de asemenea, disponibil în această gamă (cu excepţia modelelor KX-TGC220 și KX-TGB210) garantând liniște atunci când aveţi nevoie de ea cel mai mult. De asemenea, vă permite să selectați cele mai importante numere ale prietenilor şi ale familiei, asigurându-vă că vă pot contacta în orice moment, chiar și atunci când modul “Nu deranjați” este activat.

Modelul KX-TGE220, vine de asemenea cu un sistem avansat de preluare a apelurilor, ideal pentru a vă ajuta să gestionați mesajele atât de acasă, cât şi atunci când sunteţi plecat. Când este înregistrat un nou mesaj, unitatea de bază fie poate să vă trimită o alerta printr-un sunet, fie poate trimite un mesaj sonor sau un SMS la un telefon mobil pre-înregistrat sau la un telefon de birou*.

Design simplu, cu stil

În plus, faţă de funcţiile intuitive, noile modele DECT Panasonic prezintă un design elegant şi compact. Modelul KX-TGE220 dispune de “Vertical Piano Key”, layout-ul în care sunt dispuse butoanele pe unitatea de bază.

Aspectele remarcabile nu sunt rezervate doar pentru modelele emblematice, modelele cu design subţire ca KX-TGC220 şi KX-TGB210  pot fi instalate oriunde în casă şi datorită unui finisaj de excepţie cu o formă rotunjită oferă un confort deosebit în utilizare. Cu o gamă de şapte culori, KX-TGB210 este, de asemenea, alegerea perfecta fie dacă doriţi ca telefonul să iasă în evidenţă, fie să se potrivească decorului din locuinţa dumneavoastră.

Designul modelului KX-TGE220 este la fel de practic pe cât este de elegant şi adaptat perfect pentru persoanele în vârstă. O tastatură cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului include butoane mari de apelare care sunt uşor de văzut şi de apăsat. Telefonul este, de asemenea, uşor de utilizat având un design curbat şi ergonomic. Telefonul include şi o funcţie de compatibilitate auditivă şi taste fizice pentru volum pentru un control mai uşor şi conversaţii fără interferenţe.

Ecran Crystal clear

Prin îmbunătățirea calității și dimensiunii ecranului, Panasonic se asigură că utilizarea telefonului fără fir este o experienţă mult mai uşoară. Incluzând ecrane de 1.4 inch (KX-TGB210), 1.6 inch (KX-TGC220) și de 1,8 inch (KX-TGE220), noua gamă DECT oferă o serie de opțiuni indiferent de preferințele dumneavoastră.

Modelul KX-TGE220 include un ecran LCD de dimensiuni similare cu iluminare albă de fundal pentru un contrast mai bun identificare uşoară. Modelele KX-TGC220 și KX-TGB210 dispun de un ecran LCD cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului, ambele primind un upgrade în ceea ce priveşte dimeniunea ecranului, faţă de modelele anterioare.

Eficienţă la un alt nivel

Modul “One Touch Eco” este disponibil la modele din gamă (cu excepția modelului KX-TGB210) ce reduce cu până la 90% semnalul de apel (signal output) prin apăsarea unui singur buton. Mai mult, Eco Mode Plus, noua adăugire faţă de modelul KX-TGE220, înregistrează o performanță eficientă la un nivel cu totul nou. Atunci când nu este utilizat, puterea de transmitere a telefonului se reduce cu 100%, eliminând complet radiaţiile.

Conectează întreaga casă

Ideal pentru cei care au obiceiul de a-şi lăsa telefoanele pe unde nu trebuie, cel mai recent model KX-TGE220 include o funcţie de localizare a telefonului mobil. Dacă telefonul a alunecat sub canapea sau este ascuns într-un buzunar, apăsaţi pur şi simplu butonul şi unitatea de bază vă va suna şi îl va localiza în câteva secunde. Pentru o şi mai bună conexiune în jurul casei, modelul KX-TGE220 oferă, de asemenea, o setare “Intercom All” prin care toate telefoanele din casă sunt conectate oriunde ar fi.

Caracteristici suplimentare

Noile telefoane DECT dispun de o serie de alte caracteristici inovatoare care fac gestionarea apelurilor mai uşoară ca oricând, inclusiv de o funcție de reducere a zgomotului pentru modelul KX-TGE220, care vă ajută să reduceţi în convorbire zgomotul de fundal.

În plus, modelul KX-TGE220 este, de asemenea, compatibil cu un accesoriu opțional Finder Key, ce vă poate ajuta să scăpaţi de întârzierile cauzate de cheile rătăcite. Pur și simplu atașați Key Finder-ul de cheile dumneavoastră şi telefonul DECT vă ajută să le găsiţi rapid şi uşor.

Intreaga gamă DECT oferă o durată de viaţă a bateriei foarte mare  – timpul de convorbire este de până la 16 ore, cu o durată în standby de până la 300 de ore (modelul KX-TGE220).

Cele două modele suplimentare din noua gamă sunt KX-TGE210 și KX-TGC210 şi  oferă aceleași caracteristici şi acelaşi design ca celelate modele (KX-TGE220 și respectiv KX-TGC220) dar fără un sistem care să preia mesajele.

* Necesită abonament la serviciul de SMS oferit de furnizorul de telefonie. Specificaţiile pot varia în funcție de țară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button